Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Black Gene For the Next Scene – új tag és új kislemez

Black Gene For the Next Scene – új tag és új kislemez

black gene 2015 san

Black Gene For the Next Scene nemrég két bejelentéssel is felhívta magára a figyelmet. Egyrészt új zenésszel bővült a banda felállása, másrészt egy új kiadványt is beharangoztak. Az új arc pedig nem más, mint SAN, akit az egykori NEGA gitárosaként ismerhetünk (a Black Gene-ben is a hathúrost fogja tépni), illetve próbálkozott saját zenekarral is (the:Ø), ám az pár hónap alatt kudarcba fulladt. Remélhetőleg itt nagyobb szerencséje lesz!

Random érdekesség: a csapat jelenleg hivatalos dobos nélkül koncertezik, mivel az eredeti ütős, Sala még decemberben lépett ki (nem tudta már összeegyeztetni a zenélést az életének többi részével). Azóta support dobosokat használnak, legutóbb pl. február környékén Tero (ex-Vidoll, †яi¢к) segített be nekik.

A banda következő megjelenése az Uragaeri c. kislemez lesz, április 22-én. Annak rendje és módja szerint háromféle változatban is napvilágot lát: a limitálthoz bónusz DVD jár, a regular “A” és “B” verzióhoz pedig bónusz dal (persze különböző). A címadó számon kívül a Kokuen no uneri doro ni kaeri subete wo hai ni c. szerzemény kap helyet a lemezen, emellett az “A” változaton a Tenkyou no RobEr, a “B”-n pedig a Gekkou no yoru tokoshie ni yami c. bónusznóta. Lentebb már bele is nézhettek a videoklip egy részébe.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB