Főoldal » Feature, KPop, SoundOfJapan+ hírek » Az MCND Budapesten! – bő két év után újra K-Pop koncert Magyarországon! [Telt ház!]

Az MCND Budapesten! – bő két év után újra K-Pop koncert Magyarországon! [Telt ház!]

Tavasszal Budapestre látogat a 2020-ban debütált K-Pop csapat, az MCND! A Top Media (Teen Top, UP10TION) új reménységeinek három mini-album és egy nagylemez kiadása után végre alkalma nyílik nemzetközileg is bemutatkozni, az európai turnédátumok közé pedig mi is bekerültünk, így Budapest több, mint két év után végre újra K-Pop koncertnek ad otthont!

A koncert hazai oldalról a SoundOfJapan szervezésében jön létre, azaz miután annak idején, 2014-ben a korszak egyik legnagyobb sikercsapatának számító Teen Top meghívásával beindítottuk a hazai K-Pop koncertek sorozatát, most, a járvány után az ügynökség aktuális újoncaival igyekszünk újraindítani azt.

Frissítés (feb 23): A koncertre minden jegy elfogyott, köszönjük!

Dátum: 2022 április 12., kedd.

Koncertkezdés: 20:00

Jegytípusok:
VIP – 130 EUR (ELFOGYOTT). Korai bejutás 1. (18:00), fotó a csapattal (5 fős csoportokban), személyes ajándékok. Ez a jegytípus limitált mennyiségben érhető el.
Premium – 60 EUR (ELFOGYOTT). Korai bejutás 2. (19:00), ajándék. Ez a jegytípus limitált mennyiségben érhető el.
Normal – 40 EUR (ELFOGYOTT). (19:30)

Jegyárusítás: Február 18, 10:00-tól. A jegyárusító oldal: https://my.weezevent.com/mcnd-live-in-budapest

Helyszín: Barba Negra (1117 Budapest, Neumann János u. 2. / Rákóczi híd, budai hídfő)

Facebook esemény

Turnivalók a jegyvásárlással és a koncert látogatásával kapcsolatban.

Korhatár (frissítve feb. 22):

Elnézést az utolsó pillanatos módosításért, a klubbal és a turnészervezővel történt egyeztetés után a következő a a végleges infó:

16-18 közt nem kell szülői kíséret, elég egy 18 év feletti kísérő (két 18 év alattinak egy 18 év feletti kísérő).

16 év alatt azonban kötelező a szülői felügyelet és így a jegyvásárlás a koncert területére is, de szülő helyett jöhet más, igazoltan a családba tartozó rokon is.

16 év alattiaknál a VIP és Premium jegy esetén egy kísérő szülő vagy rokon beléphet Normal kategóriás jeggyel is a korábbi időpontokban (de természetesen az ajándékozásban, fotózásban nem vehet részt.)

Jegyformátum:
A jegyeket mindenki pdf formátumban kapja meg, ezt a bejáratnál kinyomtatott formában vagy telefonon is be lehet mutatni és ott a jegyek egyedi vonalkódját olvassák majd be.

Járványügyi előírások:
Ahogy minden zenés rendezvényen, úgy itt is az aktuálisan érvényben levő jogszabályok érvényesek, azaz:
(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
(3) A zenés, táncos rendezvény helyszínén tizennyolcadik életévét betöltött, koronavírus ellen nem védett személynek tilos tartózkodni.

⚠️ Ha a koncerttel kapcsolatban bármilyen további kérdésetek van, akkor keressetek minket a Facebookon üzenetben vagy emailben (case@soundofjapan.hu), mert a hazai szervezőkként folyamatos kapcsolatban vagyunk a klubbal, a turné szervezőivel és rajtuk keresztül a csapat menedzsmentjével is, így gyorsabban tudunk válaszolni bármilyen felmerülő kérdésre, mintha a külön-külön a klubot vagy a turnészervezőt keresnétek a kérdésekkel.

MCND

Az MCND (Music Creates New Dream) 2020 elején debütált, de a csapat tagjai táncosként már korábban is ismertté váltak. Újonc csapatként komoly figyelmet kaptak és a pre-debüt kislemezük, a Top Gang után rögtön egy albummal nyitottak (into the ICE AGE). Ezt azóta három mini-album követte és többek közt azzal váltak ismertté, hogy a balladák és középtempós popdalok helyett a lendületesebb, dance pop és hip-hop elemekből felépített dalokat részesítik előnyben.

Tagok: Castle J (leader), BIC, MINJAE, HUIJUN, WIN

Diszkográfia:
2020.01 / TOP GANG (Pre-Debut Single)
2020.02 / into the ICE AGE (DEBUT ALBUM)
2020.08 / EARTH AGE (1st MINI ALBUM)
2021.01 / MCND AGE (2nd MINI ALBUM)
2021.08 / THE EARTH: SECRET MISSION Chapter.1 (3rd MINI ALBUM)
2020.04 / Spring (Digital Single)

Youtube / Instagram / TikTok / Twitter / Facebook

[1st] MCND EUROPE TOUR 2022
2022.04.09 – Netherlands, Amsterdam: Melkweg
2022.04.10 – UK, London: Islington Academy
2022.04.12 – Hungary, Budapest: Barba Negra
2022.04.13 – Germany, Cologne: Live Music Hall
2022.04.15 – France, Paris: Yoyo
2022.04.16 – Switzerland, Lausanne: Salle Renens
2022.04.17 – France, Toulon: Mangazur Palais Congres

szervezők: Overlook Events (EU) / SoundOfJapan (HU) 

MCND music videos

13 komment

 1. avatar Nikki says:

  Jó is lenne, ha nem csak az mehetne be akinek van oltása T.T

  • avatar Nakamoto Yuta says:

   Komolyan csak azok mehetnek? Ha igen ezt hol tudtad meg?:)

   • avatar Case says:

    A hatályban lévő, az országban tartott minden koncertre egységesen érvényes rendszabályok szerint 18 év feletti csak érvényes védettségi igazolvánnyal mehet be, 18 év alattiak ellenben védettségi nélkül is, de egy 18 év feletti védesstégivel rendelkező kísérővel látogathatják a rendezvényeket.

 2. avatar Sára says:

  Azt esetleg nem tudja valaki, hogy van e korhatár? Hallottam, hogy a Barba Negrába normálesetben 18 év alatt csak felügyelettel engednek be, viszont ez a koncert kivétel lesz ez alól vajon? Nem találtam erről semmit, mert a hely honlapján nem osztottak meg még semmit a koncerttel kapcsolatban, a jegyek viszont holnaptól vásárolhatók és szerintem sokunknak nem mindegy, hogy most akkor hány jegyet is kell venni, esetleg kell e a szülőnek kísérgetni stb.

  • avatar Zsuzsi says:

   A házirendben benne van, hogy 18 év alatt szülői felügyelet kötelező, 22 óra után csak 18 éven felüli tartozkodhat benn.

 3. avatar Blabla says:

  Egy 18 év feletti miért csak egy 18 év alatti személyt kísérhet?

  • avatar Endre says:

   LOVÉ!!!!!

   • avatar Case says:

    Az ok nem “LOVÉ!!!!!” (milyen logika szerint is lenne az?), hanem a biztonsági előírások, de ezekben lett egy kis változtatás / könnyítés, ami ma este kerül majd ki ide és az FB eseményhez, miután még 1-2 részlet tisztázva lesz.

 4. avatar Anita says:

  Sziasztok ez már diszkrimináció, hogy csak azok mehetnek akiknek van oltásuk! Pl. én nem kaphatók oltást mert olyan betegségem van.

 5. avatar ZSUZSU says:

  Ha tényleg kell szülői felügyelet,akkor remélem az előadókkal is itt lesznek a szüleik!!!

 6. avatar Dani says:

  Üdv!

  Ajándékba vettem két jegyet egyszerre, és értelemszerűen az én bankkártyámmal fizettem.
  A vásárlás során nem volt arra vonatkozó kérdés, hogy kié lesz a jegy, így vásárlóként mindkettőre az én nevem került. A mellékelt szövegbe viszont szerepel egy olyan mondat, hogy a jegy személyre szóló és nem átruházható. Ilyenkor mi a helyzet?

  Köszönöm!

 7. avatar Aniko says:

  Érdeklödni szeretnék, hogy csak online lehst jegyet vásárolni ha még lehet kapni

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB