Főoldal » Hip-hop + Reggae, Hírek, Japán, Rock » A Crossfaith újra egy rapperrel közösen mutatja meg, hogy még mindig tudnak brutál(jó) dalokat írni!

A Crossfaith újra egy rapperrel közösen mutatja meg, hogy még mindig tudnak brutál(jó) dalokat írni!

A Crossfaith utoljára tavaly áprilisban jelentkezett új anyaggal: az akkori RedZone kislemezen két dal volt, a címadó egy Gundam játékban szerepelt, a Dead Or Alive pedig a One Piece manga 1000. részéhez kapcsolódó közönségszavazás reklámkampányában debütált. Az új dal, a Gimme Danger pedig egy, az utóbbihoz nagyon hasonló kampányban szerepel, amiben a rajongók a harminc éve indult brutális verekedős shounen manga sorozat, a Grappler Baki legjobb jeleneteire szavazhatnak. Persze nekünk nem ez a lányeg, hanem maga a dal, ami kiválóan sikerült és (szerencsére!) továbbra sem tér vissza a csapatot pár éven át jellemző kissé dallamosabb vonalhoz, hanem brutális zúzda az egész a legjobb fajtából.

A Gimme Danger-t az teszi különlegessé, hogy vendégnek meghívtak egy Ralph néven futó, relatíve újonc, de hamar elég komoly hírnevet szerző rappert, aki (ahogy tette azt az oszakai suttyó trap király Jin Dogg is a Species EP-n megjelent None of Your Business-ben) csak még tovább súlyosbítja a dalt. Szóval… sokat kellett várni erre a számra, de megérte! (Bónusznak a klip alatt megtaláljátok a Grappler Baki-s promóvideót is.)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB