Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » A Jupiter Európában! [Frissítve: új, lengyel dátum!]

A Jupiter Európában! [Frissítve: új, lengyel dátum!]

A volt Versailles tagokból alakult Jupiter (bővebben a zenekarról itt) februárban Európába látogat! Sajnos azonban mifelénk nem járnak, sőt, az eddigi hosszabb turnék helyett most mindössze két koncert kedvéért jönnek a kontinensre: február 7-én Németországban játszanak (Köln, Werkstatt), következő nap pedig a franciáknál (a Covent Garden Studios nevű meglehetősen kicsi helyen, Párizs Éragny-sur-Oise néven futó külvárosában). A Versailles turnékhoz képest drasztikus változás oka hivatalosan az, hogy a még új zenekar így elsőre még inkább csak ismerkedni szeretne a közönséggel és kipróbálni magát, hogy mekkora az érdeklődés (de egyébként nagy valószínűséggel ott van oknak az is, hogy a korábbi partner B7 Klan helyett most egy új, 33 Degrees nevű kis cég hozza el őket Európába).

Mindkét koncertre három fajta jegy lesz: 33 EUR (sima koncertjegy), Premium – 60 EUR (beengedés egy órával korábban + kézfogás, helló-helló és csoportfotó a zenekarral), VIP – 80 EUR (beengedés két órával a kezdés előtt, meet&greet, beszélgetés, autogramosztás, egyéni fotó a zenekarral). A jegyárúsítás a tervek szerint november 9-én indul majd, ennek részleteit későbbre igérték.
Frissítés (nov 8): Egy újabb dátummal és az ahhoz tartozó, a korábbiaknál jóval közelebbi helyszínnel bővült a turnéprogram: a csapat február 5-én a varsói Progresja klubban játszik! Erre a helyszínre, a többinél később, november 16-án indul majd a jegyárúsítás.

jupiter2014eu_poland

2014 február 5, Lengyelország, Varsó, Progresja
2014 február 7, Németország, Köln, Werkstatt
2014 február 8, Franciaország, Párizs / Éragny-sur-Oise, Covent Garden Studios

jupiter2014eu_poster

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB