Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Jupiter – kislemez és album! [Frissítve, videóval!]

Jupiter – kislemez és album! [Frissítve, videóval!]

A nemrég főként Versailles tagokból verbuválódott Jupiter első kiadványairól már lehet tudni néhány dolgot. A banda első kislemeze valamikor júliusban fog megjelenni, Blessing of the Future címmel. További örvendetes hír, hogy ezután egy teljes albumot is kiadnak majd! Amint több információnk lesz, frissítjük ezt a bejegyzést.

jupiter band 2

FRISSÍTÉS: A BLESSING OF THE FUTURE c. kislemez július 24-én fog megjelenni, kétféle változatban: regular CD, illetve deluxe limitált verzió. Utóbbi a CD-n kívül tartalmaz majd egy DVD-t (a címadó dal videoklipjével, és annak werkfilmjével) és egy photo bookletet. Íme a tracklista – a második és harmadik dal egyébként nem lesz rajta a banda később megjelenő albumán (tehát csak ezen a lemezen lehet majd hallani).

01. BLESSING OF THE FUTURE
02. SHOUT YOUR DESIRE
03. ARIA

FRISSÍTÉS: már bele is lehet hallgatni a címadó dalba!

FRISSÍTÉS: Mint már arról korábban szó volt, a banda a kislemez után egy albummal fog jelentkezni. A lemezzel kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy augusztus 28-án fog megjelenni – nem mellesleg ez pont az a nap, amikor volt zenésztársuk, KAMIJO is megjelenteti szóló kislemezét! …Indulhat a harc a rajongókért? :)

FRISSÍTÉS: Az album címe CLASSICAL ELEMENT lesz, és háromféle változatban fog megjelenni: a deluxe “A” és “B” verziók CD-t (12 szám) és DVD-t tartalmaznak, a regular pedig egy CD-t (szintén 12 szám), illetve egy gitárpengetőt (három fajtából véletlenszerűen kiválasztva).

FRISSÍTÉS: Itt van két percnyi videó a BLESSING OF THE FUTURE klipjéből!

FRISSÍTÉS: Itt az augusztus 28-án megjelenő CLASSICAL ELEMENT album tracklistája.

01. Introduction
02. Blessing of the Future(remix)
03. Decadence
04. RHYTHMOS
05. Scarlet
06. Nostalgie
07. Heaven’s Atlas
08. ALLEGORY CAVE
09. Symmetry Breaking
10. Forever with you
11. Atmosphere
12. CLASSICAL ELEMENT
13. Conclusion

FRISSÍTÉS: Már bele is nézhettek az albumhoz készült klipekbe!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB