Főoldal » Hírek, KPop » Zico: Television – A rapper sokak által várt mini albuma megérkezett! [Frissítve a másik MV-vel!]

Zico: Television – A rapper sokak által várt mini albuma megérkezett! [Frissítve a másik MV-vel!]

A zseniális idol rapper Zico, végre egy új mini albummal tért vissza! A Television c. lemez, két korábbi single-t a She’s a Baby-t és a nagyon felkapottá vált Bermuda Tringle-t is magába foglalja, ezen kívül pedig 4 új dalt kapott.  A főszám, az Artist természetesen videóklippel érkezett és egy elég elvont, játékos hangzással valamint képi világgal. Vannak itt táncolós iskolások, majmok, retro szétnyitós mobil és miegymás! Található az albumon egyébként egy FANXY CHILD c. szám, mely az azonos nevű “előadó” közreműködésében készült el. Aki még nem tudná, ez a legutóbbi Bermuda Triangle-re összeállt trió, azaz Zico, Dean, Crush, csapat neve. És ha már közreműködések, ezúttal a H1GHR G.Soul-ja is beszállt a buliba az Anti c. számra!

Tracklist:

  1. Behind the scene
  2. Artist
  3. ANTI (Feat. G.Soul)
  4. FANXY CHILD (Feat. FANXY CHILD)
  5. She’s a Baby
  6. BERMUDA TRIANGLE (Feat. Crush, DEAN)

Frissítés (július 13.):

Érkezett a lemezhez még egy videó, az Anti klipje, melyben G.Soul betétét is hallhatjuk. Ez a dal lényegesen darkosabb és komorabb lett, (bár a címe miatt nem okozott meglepetést) mint a korábbi főszám!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB