Főoldal » Hírek, KPop » Dumbfoundead: Foreigner – A legutóbbi single-t is magáénak tudó, hip-hop mini-album! [Frissítve új MV-vel!]

Dumbfoundead: Foreigner – A legutóbbi single-t is magáénak tudó, hip-hop mini-album! [Frissítve új MV-vel!]

Bár a híres amerikai-koreai rapper, Dumbfoundead a múltkor kiadta első koreai single-jét, nem ez volt a végállomás. Meg is érkezett első koreai mini-albuma a Foreigner, melyhez egy szám kivételéve, minden dal hviatalos audió formájában elérhető a videómegosztó oldalakon. A lemez csupán 5 számával is nagyon erős lett, Az Upgrade (2.0) a lemez talán legnyugisabb, dallamosabb darabja, mely tényleg a rappre koncentrál. A Water, melyben a JYP énekes G.Soul vett részt, azonnal táncolásra kéztet bárkit dallamával és végtelenül szexi lett dübörgő basszusával. A Send Me To War, pedig egy igazán amcsis hangzású pop számra hajaz, mely már azzal eladta magát, hogy Jessi éneklését hallhatjuk benne. Ez utóbbiban egyébként a Year Of The Ox, koreai hip-hop duó-it is hallhatjuk. A lemezen található még a History of Violance, melyben Chancellort hallhatjuk, a dal azonban egyenlőre sehova nem került fel.

Track List:
01. Hyung (Feat. Dok2, Simon Dominic, Tiger JK)
02. History of Violence (Feat. Chancellor)
03. Upgrade (2.0) (Feat. Mom)
04. Water (Feat. G.Soul)
05. Send Me To War (Feat. Jessi, Year of the Ox)

Frissítés (július .13.):

Több mint egy hónappal az album megjelenése után, sokak (beleértve engem) legnagyobb örömére, az album egyik legerősebb dala ( a főszám mellett persze) a Water videót kapott. A szomjúság témája köré épült dalban, nem meglepő módon senki sem igazán a vízre szomjas ;) a klip pedig nagyon pofás lett!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB