Főoldal » Hírek, KPop » WASSUP – Nom Nom Nom [FRISSÍTVE videóval!]

WASSUP – Nom Nom Nom [FRISSÍTVE videóval!]

wassup_1384915779_af_org

Nem sokkal ezelőtt jelentek meg az első hírek arról, hogy visszatér a WASSUP és ezúttal új stílust hoznak a lányok. Korábban mindenki csak twerk-dolls néven emlegette őket, ám ezúttal valami teljesen újjal lepik majd meg a rajongókat: a következő koncepciójukban a csajok visszatérnek egy olyan “játékhoz”, amit mindenki ismerhet még gyermekkorából, az ugrókötelezéshez. A következő koreográfia, amely a visszatérő daluk, a Nom Nom Nom videójában is látható lesz majd, a “jump rope coreography” fantázianevet kapta. Az MV az elkövetkezendő napokban valószínűleg felkerül majd a WASSUP hivatalos YouTube-csatornájára, ám még mielőtt ezt megtörténik a kiadó készült egy rövid előzetessel.

 [Frissítés – 2013. 11. 13]

Egy héttel az első teaser után már meg is jelent a legújabb előzetes: ebből a rövid részletből pedig ki is derül, hogy a dal és a videó megjelenése november 20-a lesz és enged némi betekintést is abba, hogy mit is várhatnak a rajongók.

[Frissítés – 2013. 11. 20]

A mai napon pedig végre megjelent a lányok első mini albuma. A korong összes 5 dalt és egy instrumentalt tartalmaz. Ezen kívül felkerült a Nom Nom Nom teljes videója is az internetre.

Tracklist:
01. Nom Nom Nom (놈놈놈) *Title
02. WA$$UP
03. 갤럭시
04. Bang Bang (NaDa Solo)
05. Hotter Than A Summer
06. Nom Nom Nom (놈놈놈) (inst.)


Wa$$up – Nom Nom Nom by luuizxp

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB