Főoldal » Hírek, KPop » Wassup – Újhullámos lánybanda a koreai pop egén ~ [Frissítve videókkal!]

Wassup – Újhullámos lánybanda a koreai pop egén ~ [Frissítve videókkal!]

wassup_1375675008_20130806_wassup_teaser_

Úgy tűnik megérkezett a koreai zenei világba a következő újdonság. A Wassup lánybanda hamarosan debütál majd és a már eddig megjelent videóik alapján, a lányokra már rá is aggatták a twerk-dolls nevet. Ez az úgy nevezett twerking nem megszokott a koreai videókban, ez inkább az amerikaiakra jellemző. A lányok és a kiadójuk ezzel a lépéssel kívánja a bandára felhívni a rajongók figyelmét.

A Wassup egyébként a Sony Records Korea és a Mafia Records közös projektje, egy új 7-tagú a hip hop vonalat erősítő lánybanda lesz. A 7 leányzó az elmúlt három évben erre a debütre készűlt és a Sony Records elmondása alapján jócskán kitűnik majd a megszokott lánybandák közül.

A tegnapi nap folyamán pedig megjelent a debüt-daluk, a Wassup videójának első teasere is illetve a vadonatúj kislemez borítója is. A korong a csapat nevét viseli, így szintén a Wassup címet kapta és előreláthatólag hamarosan megjelenik majd.

wassup_1375675007_20130806_wassup_teaser_2_

[Frissítés – 2013. 08. 07]

A debütálásuk napjának közeledtével a kiadó megjelentette Nada teaser videóját. Az első hivatalosan bemutatott tag rövid kis filmje főleg a lány rapper képességeire koncentrál.

[Frissítés – 2013. 08. 09]

Hogy a rajongóknak még nagyobb rálátása nyíljon a lányok stílusára és, hogy tudják, tulajdonképpen mit is várhatnak tőlük, a kiadó megjelentette a várva várt kisfilmjüket. Ezen kívül felkerült az egyik legnagyobb videómegosztó oldalra a fentebb már említett Nada szólódala is.

Wa$$up: Wa$$up MV

Wa$$up-Bang Bang (Nada Solo)

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB