Főoldal » Hírek, KPop » Újabb hírcsokor Koreából – A U-Kiss újabb tagtól köszön el és más hírek a K-Much, Boys24, Jay Park, 2PM háza tájáról!

Újabb hírcsokor Koreából – A U-Kiss újabb tagtól köszön el és más hírek a K-Much, Boys24, Jay Park, 2PM háza tájáról!

Úgy látszik hozzá kell szoknunk, hogy a 2017-es év se lesz fenékig tejfel a K-Pop rajongóknak. Nem elég a sok klasszikus lánybanda feloszlás, sokan kiadót, nevet, vagy tagokat váltanak. Nézzük tehát, miket érdemes februárról megemlítenünk!

A nap fő híre: Kevin kilép a U-Kiss ből!

Kevin a napokban kiadójával együtt ismerte el, a spekulációk igazak, valóban otthagyja a U-Kisst. Szerződése még nem járt le, így természetesen megvárja és addig is keményen dolgozik a többiekkel együtt, de biztosan nem fog szerződést hosszabítani. Kevin lesz már az 5. tag, akitől a bandának meg kell válnia!

K-Much – Névcsere, plusz tagok

A K-Much biztosan úgy érezte nem kap elég figyelmet, így kiadója úgy döntött változásokat fog eszközölni. A banda először is nevet váltott, mostantól Be.A-nek hívhatjuk őket, mely a Be Artist rövidítése. Továbbá felvettek egy új tagot, BomB-ot, aki a Boys24 tehetségkutatónak a résztvevője volt.

Hamarosan újra hallhatjuk a Higlightot (B2ST)

Miután a viták lezáródtak és a B2ST bejelentette új nevét, a Higlightot, nem is kellett sokat várni az új zenei anyag előzetesére. A fiúk Instagramjukon képrejtvényeket hagytak, március 20.-i “debütálásuk” bejelentésére. Az első mini-album a Can You Feel It? március 20-án fog megjelenni.

Jay Park Amerikában is leszerződik?

Érdekes teória került a terítékre a napokban, a koreai hip-hop rajongók körében. Jay Park sokat jár mostanában Amerikába, ráadásul rengeteg producerrel, előadóval készít közös képeket. Persze ez lehetne egyszerű rajongás, vagy szakmabeli ártalom, vélhetően mégis más áll a dolgok mögött. Sokat jár ugyanis az amerikai kiadó, a Roc Nation háza táján, melynek Jay Z és Jay Brown az alapítói, ráadásul más nagy neveket is magáénak tudhat, mint Rihanna vagy Big Sean (van még sok :)). Emiatt tehát azt rebesgetik, esetleg leszerződik a kiadóval, de legalábbis valamilyen nagyobb közös mukára készül! Ben Baller állítólag egy élő instagram videóban már ki is jelentette, hogy leszerződtették, de Fat Joe is kiadta egyik korábbi számának ázsiai remixét, JP résztvételével. A rapper ráadásul dalaiban sem titkolta soha, hogy világszintű hip-hop karrierre vágyik és amerikai gyökerei (zenei stílusában is) szilárd talajt is biztosítanak hozzá. Reméljük valami jó hírt hallhatunk erről a jövőben! :D

Jun.K sérülése miatt, elmaradnak a 2PM koncertek

Jun.K néhány hete elég komoly sérülést szenvedett, mikor leesett egy mozgó platformról előadás közben. Szerencsére már jobban van, bár könyökét és kezét több helyen műteni kellett. A balesett miatt a 2PM-nek azonban minden promóciót és koncertet el kell halasztania. Ez azonban úgy gondolom kis ár egy szeretett tag testi egészségéért cserébe!

A Boys24 kidobott egy tagot nem megfelelő viselkedése miatt!

Lee Hwayoung komoly botrányba keveredett, ami miatt azonnal kidobták a népszerű tehetségkutatós csapatból a Boys24-ból. A fiú ex-barátnője ugyanis egy hangfelvételt töltöt fel az internetre, melyben az énekes nagyon durva, sértő szavakkal illette fanjait. Arról beszélt, hogy bár szereti ha oppa-nak szólítják, a fanjaitól ki nem állhatja azt. Egy-egy pacsis eseményen, mikor több száz fannal is találkozik egy nap, hánynia kell tőle, ráadásul a rajongók lehelete elképszetően büdös. A felvételt követően a CJ E&M és Liveworks Company azonnal kidobták a fiút a csapatból. Kérdés, lehet-e még ezek után bármilyen énekesi karrierje.

+ Ráadás hír amiről valószínűleg már mindenki tud:

T.O.P és a JYJ Junsu-ja február 9-én bevonultak a seregbe, hogy kötelező szolgálatukat teljesítsék. Ezzel egy időben Kim Hyun Joong pedig befejezte szolgálatát, aki botrányai után igyekszik most megmaradt fanjaiba kapaszkodni és tisztára mosni nevét!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB