Főoldal » Hírek, KPop » Triple H: Trio lesz az új Trouble Maker projekt! [Frissítve MV-vel!]

Triple H: Trio lesz az új Trouble Maker projekt! [Frissítve MV-vel!]

Ahogy a múltkor megírtuk, a Cube bejelentette, hogy egy új Trouble Maker szerű formáció alakítására készül, Hyuna mellé azonban ezúttal valaki mást(okat) tesznek majd. Meg is történt a tagok bejelentése, a formáció új neve Triple H (nem nem a pankrátor) mivel Hyuna két másik H betűs nevű srácot kapott. A Cube a megmaradt fiú bandájához nyúlt és kikapta onnan Hui-t (Hoe Taek) és Edawn-t (Hyo Jung), hogy a másik szőke H-t, Hyunseungöt helyettesítsék. Mondhatjuk tehét Hyuna “lecserélte” a párját, két fiatalabbra! A balhéktól, rossz döntésektől és félreértésektől függetlenül, Hyuna rajongóként töretlen izgalommal várom mi sül ki ebből az édes hármasból!

Frissítés (Április 22.):

Az albumról egyre több az infó, így jobb ha összeszedjük már őket! A lemez a munka ünnepén, azaz Május 1-én fog megjelenni, címe 199X, azaz a banda beállt a tavaly elkezdődött: újra-divat-a-90-es-évek hypeba! Az előzetesek alapján már májusban megkapjuk a nyár kedvenc “víz-party” számát, a 365 Fresh c. főszám formájában. A bandához sok előzetes kép jelent meg, de talán a videók mindenkit jobban vonzanak, egy koncepció előzetes ugyanis kijött már a számlista mellé! A koncepció pedig nem más: dögös, színes, fiatalos!

Frissítés (április 27.):

Megjelent az album előzetese, mellyel minden számba picit belehallgathatunk. A korábbi projekt, a Trouble Maker elég komoly, felnőtt, szexi produktum volt, ezúttal kicsit lazábbra vette a Cube a témát (erről Hyuna is így nyilatkozott), hangzásban és képi világban is (ahogy azt feljebb is tárgyaltuk). Ahogy az látható, a dalok megírásában Hyuna is részt vett, így született meg a 4 számos lemez, mely bár nem hosszú, a Trouble Maker se volt nagyobb. A retro hangzás és a fiú banda stílus viszont eléggé kihallatszik az albumból, de abszolút jó értelemben.

Időközben az első tag előzetes, Hyuna videója is megjelent! A videóban az énekesnő szexin készül megborotválni valakit, mikor is a kuncsaft keze elég rossz helyre nyúl!

Tracklist:

  1. 바라기
  2. 356 Fresh
  3. 꿈이야 생시야
  4. Girl Girl Girl

Frissítés (máj 1.)

Kijött végre a várva várt dal! A 365 Fresh MV-je nagyon érdekes lett, kicsit a Trouble Makert idéző bűnözős vonal, de kicsit másképp, viszont a történet olyan jó lett, hogy kifejezetten eltereli a figyelmet a dalról. A klipben Hyuna a véletlen és esetlen gyilkos, Edawn az öngyilkos hajlamú megfáradt ifjú, míg Hui az igazi bűnöző rosszfiú. A 3 aztán összekeveredik (Edawn és Hyuna különösképp is összekavarodik) és így folytatják szórakozással teli, bűnöző életüket, míg el nem kapják őket! A szám egyébként nagyon fülbemászó, bulis, nyári, funky darab!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB