Főoldal » Hírek, Japán, Rock » Tricot: új kislemez, új videó, új dobos!

Tricot: új kislemez, új videó, új dobos!

A Tricot körül sok minden történt a 2016-os budapesti látogatásuk óta, szóval, mielőtt rátérnék a nemrég megjelent új kislemezre és klipre gyorsan összeszedem a fontosabb dolgokat, amikről nálunk nem volt szó:

* Tavaly májusban jött ki a zenekar harmadik lemeze, ami a 3 címet kapta, 13 új dallal, melyek közül három (Melon Soda, DeDeDe és Tokyo Vampire Hotel) kapott külön videót.

* A zenekar az eredeti dobosuk 2014-es távozása óta trióként, beugró tagokkal dolgozott, azonban már a velük készült interjúnkban is említették, hogy ha megtalálják a megfelelő embert, akkor újra szeretnének állandó dobost. És úgy néz ki ennek most jött el az ideje, ugyanis novemberben bejelentették, hogy Yusuke Yoshida immár a Tricot teljes jogú tagja lett, szóval újra négy tagra bővült a hivatalos látszám.

* Ezzel kb. egy időben bukkant fel egy újabb dal, az On The Boom (avagy Boom ni notte) is, amit egy novemberi koncerten árultak kislemezen, az akkor felvett elő verzióból pedig összevágtak egy klipet is, ami januárban került fel a youtube csatornájukra.

És ezzel el is jutottunk az aktualitásokhoz, ugyanis az említett dal az akkori limitált kiadás után most újra megjelent, ezúttal egy 7″ vinyl kislemez B oldalán, míg az A oldalon egy másik friss szerzemény, a Potage található. Ehhez szintén készült egy klip, amit alább meg is találtok, maga a kislemez pedig a japán kiadás mellett nemzetközileg is megjelent az amerikai Top Shelf Records gondozásában!

Potage
2018.05.19
A.Potage
B.ブームに乗って (Boom ni notte)

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB