Főoldal » Hírek, JPop » The Rampage: itt az LDH új fiúcsapata! [Frissítve újabb videóval!]

The Rampage: itt az LDH új fiúcsapata! [Frissítve újabb videóval!]

Az LDH ügynökségéhez már eddig is jópár előadó tartozott, de igazán nagy dobásnak szánt új debütálás jóideje nem volt náluk, most azonban végre hivatalosan is beindul az új fiúcsapatuk, a The Rampage karrierje. Ha valakinek ismerős a név az nem véletlen, ugyanis már bő egy éve már rajtra kész a csapat, fel is bukkantak itt-ott, először egy másik LDH fiúcsapat, a Generations oldalán, az utóbbiak Ageha című videójában, majd pedig természetesen szerepeltek az év legfontosabb JPop albumán, a High&Low-n is másfél számmal.

A debüt eredetileg még az idei évre lett betervezve, de végül csúszott 2017-re, viszont most már szerencsére tényleg nem kell rá sokat várni, ugyanis január 25-én érkezik az első kislemezük, a Lightning. Az ehhez tartozó videó (persze még csak a rövidített verziójában) már fel is került youtube-ra és ez alapján, ahogy mondjuk azt sejteni lehetett, a csapat stílusilag valahol a hagyományosabb JPop boyband vonalat képviselő Generations és a hip-hop irányából érkezett Doberman Infinity közt van félúton. De esélyes, hogy elkalandoznak majd más irányokba is, az itt található előzetesek alapján ugyanis a kislemez többi dalában lesz egy adagnyi a J Soul Brothers-re jellemző, klubokat becélzó EDM/JPop keverék hangzásból is.

Frissítve (jan 14): Már csak kb. 10 nap van a megjelenésig, így kezd még jobban felpörögni a promógépezet, aminek részeként kijött egy újabb dal és videó is: a Get Ready To Rampage egy keményebb EDM alapokat használó instrumentális szám, aminek igazából inkább csak az a célja, hogy háttérzeneként szolgáljon a bemutatkozáshoz és a koreográfiához, a videóban ugyanis a tagok egy feliratokkal megtámogatott, látványos dance battle keretében mérik össze tánctudásukat, miközben a potenciális rajongók memorizálhatják a tagok neveit:

Lightning
2017.01.25
01.Lightning
02.Elevation
03.Go On The Rampage
04.Get Ready To Rampage
05.Lightning -Instrumental-
06.Elevation -Instrumental-
07.Go On The Rampage -Instrumental-

DVD
01.Lightning (Music Video)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB