Főoldal » Feature, Hírek, JRock / Visual kei, SoundOfJapan+ hírek » the GazettE: DOGMA (+ újrakiadások) előrendelés!

the GazettE: DOGMA (+ újrakiadások) előrendelés!

A the GazettE előző két lemezének (Division és Beautiful Deformity) és a világkörüli turnés DVD-nek európai kiadásáért is felelős angol JPU Records -amellett, hogy természetesen az új albumot (Dogma) is megjelenteti majd- nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis újra kiadták CD-n a Gazette első három major lemezét (NIL, Stacked Rubbish és DIM), melyeket, mióta a korábbi EU-s kiadó, a német CLJ évekkel ezelőtt felszámolta japán részlegét és kiárusította a készleteit, csak a méregdrága japán verziókban lehetett beszerezni. Most azonban szerencsére az eléggé baráti árképzéssel dolgozó JPU végre változtat ezen!

A NIL már meg is jelent, a másik két lemez pedig augusztus 14-én követi, viszont a Dogma európai megjelenési dátuma egyelőre nem ismert… azonban az már biztos, hogy a korábbi albumokhoz hasonlóan azt is elő lehet majd rendelni a SoundOfJapan webshopból, valamint amikor befutnak a pontosabb megjelenési infók, akkor azzal egy időben a fenti három CD-t és a webshopból jelenleg kifogyott Division-t is meg lehet majd rendelni rajtunk keresztül!

Frissítve (aug 16): Megvan a Dogma európai megjelenési dátuma: 2015 október 2! (+ időközben megjelent a DIM és a Stacked Rubbish.)

ELŐRENDELÉS:

Frissítés (aug 30): A JPU Records hivatalos hazai forgalmazójakánt a mai nappal beindult nálunk az új the GazettE album előrendelése! A DOGMA 5900 Ft lesz a webshopban, de előrendelve lehet egy kicsit spórolni rajta (5700 Ft), valamint aki szeretne beszerezni valamit a csapat régebbi, nálunk már jó ideje kifogyott kiadványaiból, az is most tud rendelni közülük (akkor is, ha az új album nem kell, hanem csak a régiek közül valami).

A rendelés menete egyszerű: Írj egy emailt, hogy mire lenne szükséged a case@soundofjapan.hu címre “Gazette rendelés” témával. És ennyi. Előleget nem kell fizetni, azaz fizetés majd átvételkor / postázás előtt lesz.
Az előrendelés határideje: szept 20, éjfél.
A DOGMA európai megjelenési dátuma október 2, hozzánk pedig várhatólag ezután pár nappal érkeznek majd meg a CD-k.

És akkor, hogy miket lehet rendelni és mi mennyi:
DOGMA – 5900 Ft (előrendelve: 5700 Ft)
NIL / DIM / Stacked Rubbish / Division – 4800 Ft
World Tour13 Documentary DVD – 6600 Ft

(a Beautiful Deformity jelenleg is kapható 4600-ért)

gazette-dogma gazette-dim
gazette-nil gazette-stacked-rubbish

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB