Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » the GazettE – nyár végén jön az új album! [Frissítve!]

the GazettE – nyár végén jön az új album! [Frissítve!]

gazette dogma band 2015-06-20

Ahogy az várható volt, a spéci tizenharmadik évfordulós koncertjén jelentette be a GazettE a következő kiadványát. Úgy tűnik, hogy – akárcsak a DIVISION-nél – ezúttal is kislemez nélküli albumot fognak megjelentetni a srácok! A közelgő nagylemezről egyelőre még minimális az információ: annyi biztos, hogy valamikor augusztusban fog napvilágot látni, és DOGMA lesz a címe. A banda persze két óriási (DOGMATIC -UN- és -DUE- címmel ellátott) turnéval is megünnepli majd az eseményt: az első szeptembertől októberig, a második decembertől jövő januárig fog tartani. Amint többet megtudunk az albumról, frissítjük majd ezt a bejegyzést!

A zenekar hivatalos honlapját is érdemes lesz figyelni a napokban, holnap este (azaz magyar idő szerint dél körül) startol ugyanis titokzatos online projectjük, a DARKAGE.

FRISSÍTÉS (június 20): Napvilágot láttak a részletek az új albumról! A DOGMA c. lemez augusztus 26-án fog megjelenni, háromféle változatban. A szokásos regular (CD) és limitált (CD+DVD) mellett lesz egy spéci, deluxe limitált kiadás is, amely az albumon és a bónusz DVD-n kívül egy újabb DVD-t is tartalmaz, továbbá egy A4-es méretű, 80 oldalas (!!!) fotókollekciót és egy szintén A4-es méretű, 64 oldalas könyvet. A srácok nagyon megadják a módját, és a Tobias Kwan munkájából vett vizuális körítés is eléggé ott van a szeren, kíváncsian várjuk! Addig is itt vannak a borítók (regular/limitált és a deluxe) és a részletes tracklisták.

gazette dogma cover 2015-06-20CD
01. NIHIL
02. DOGMA
03. RAGE
04. DAWN
05. DERACINE
06. BIZARRE
07. WASTELAND
08. INCUBUS
09. LUCY
10. GRUDGE
11. PARALYSIS
12. DEUX
13. BLEMISH
14. OMINOUS

limited bonus DVD
01. DOGMA (videoklip)

deluxe bonus DVD-2
01. [-13-] at Budokan (dokumentumfilm)
02. DEUX (videoklip)
03. OMINOUS (dalszöveges video)
04. DOGMA (klip werkfilmje)
05. az album videoelőzetesei

korábbi FRISSÍTÉS: Itt is van az album első előzetese (amiből nem sok minden derül ki, de legalább jól néz ki).

korábbi FRISSÍTÉS: Újabb teaser video került ki, hasonló stílusban, mint az előző.

korábbi FRISSÍTÉS: Folytatódik a rejtélyes kedvcsinálók sorozata, immár angol narrációval!

Frissítés (aug 3): Új PV! Igaz, csak Lyric Video, de azért ez már végre komolyabb betekintést ad abba, hogy mit várhatunk az új albumtól, mint az eddigi hangulatos teaserek.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB