Főoldal » Elektronika, Hírek, Japán, JPop » Suiyoubi no Campanella – holnap jön a major debüt album!

Suiyoubi no Campanella – holnap jön a major debüt album!

suiyoubi no campanella uma komi

A J-pop és a bizarr minimalista elektronika határán mozgó Suiyoubi no Campanella csapat holnap, azaz június 22-én adja ki első “nagy kiadós” lemezét! Az Atlantic Japan égisze alatt megjelenő UMA c. album összesen hét számot tartalmaz, és kétféle változatban lesz kapható: a szimpla regular verzió mellett limitált kiszerelés is lesz, amelyhez ajándék póló jár. A cím egyébként az “Unidentified Mysterious Animal” kifejezés rövidítése (habár önmagában lovat is jelent japánul).

De mit is kell tudni a Wednesday Campanella néven is ismert trióról? Nos, a csoport története 2011-ben kezdődött, amikor Dir.F (rendező) és Hidefumi Kenmochi (zenei producer) találkozott egy művészeti/designer expón, és kiderült, hogy hasonló zenei céljaik vannak. A következő évben maguk mellé vették KOM_I-t (énekes), aki azóta is a Suiyoubi no Campanella fő arca – a két úriember még fellépéseken sem szeret mutatkozni, mivel szerintük ehhez a fajta zenéhez nem illene, ha férfiak is megjelennének a színpadon. A 2012-es indulás óta a csapat független kiadásban öt jelentősebb lemezzel, számos demóval és egy maréknyi egyéb kiadvánnyal is előrukkolt, sőt idén márciusban a neves texasi SXSW fesztiválon is felléptek!

suiyoubi no campanella uma coverA szerdán érkező album tracklistáját és borítóját már láthatjátok, illetve megnézhettek három új videoklipet is: az első kettő dal a lemezen is szerepelni fog, a harmadik pedig egy különleges kollaboráció a Shu Uemura kozmetikai márkával.

01. Chupacabra
02. Tsuchinoko
03. Yukiotoko Yeti
04. Unico
05. Phoenix
06. Baku
07. Kraken

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB