Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Balalaika – új banda The 3rd Birthday tagokkal!

Balalaika – új banda The 3rd Birthday tagokkal!

balalaika band 1stHabár az egykori The 3rd Birthday elég ütős muzsikát játszott, a banda dolgai nem mentek épp zökkenőmentesen: a tavalyi év második felében a duóra fogyatkozott csapat szünetelt, majd idén év elején visszatértek, aztán jól fel is oszlottak május végén. Ugyanakkor még az utolsó fellépés előtt elindult egy titokzatos BRRK kódnevű projekt is, amelyről mára kiderült, hogy az “anyabanda” két megmaradt tagját rejti.

A The 3rd Birthday-es L (énekes) és Tomoya (basszeros) így útjára indította új zenekarát, a Balalaika-t! Természetesen ezúttal nem csak ketten lakják be a színpadon hivatalosan: a gitáron a BLACK LINE-ból ismert Saitou Yuudai fog játszani, a dobosi teendőket pedig egy Katase Kei nevű arc fogja ellátni.

A banda teljes erőbedobással indul, már bejelentették első megmozdulásaikat is: nyitó koncertjüket július 4-én tartják, első önálló “egészestés” fellépésük pedig augusztus 27-én lesz az Ikebukuro BLACK HOLE klubban.

Annyira felpörgött a társulat, hogy már első kiadványukat is beharangozták: a Kono mon wo kuguru mono, issai no kibou wo sute yo c. ötszámos mini album augusztus 22-én érkezik! Hogy addig se unatkozzunk, a Balalaika közzé tette Youtube-on első videoklipjét, ebből már látszik és hallatszik, hogy érdemes lesz figyelni rájuk:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB