Főoldal » Hírek, KPop » Story About: Some, One Month 3 és 4 – A sztoriba beszállt egy Lovelyz lány, Hong Dae Kwang, Stella Jang, Kisum és O.When is!

Story About: Some, One Month 3 és 4 – A sztoriba beszállt egy Lovelyz lány, Hong Dae Kwang, Stella Jang, Kisum és O.When is!

Kicsit összevissza írtam meg a Story About: Some, One Month lemez sorozatot, de elsőre nem vettem észre, hogy is működik a megjelenése! A korábbi epizódot, így még egy fél klippel pótoltam, mely az előző single másik számához tartozott! Múlthéten megjelent a történet 3. lemeze a héten pedig a 4, melyeket most egyben tárgyalunk. A 3. lemez a szerelem idilli, játékos csúcspontját célozta meg, a Wanna Date c. számot pedig Hong Dae Kwang és a Lovelyz énekesnője, Kei előadásában hallhattuk.

És ahogy említettem, megérkezett a 4. lemez is, kevésbé vidám témájában. A kapcsolat ugyanis kezd bizonytalanná válni, mikor a fiú nem nevezi barátnőjének a lányt és a törődő, szerelmes viselkedése is elmarad. Ezt a történetet, a női szíveket legjobban megéneklő két énekesnő, Kisum és Stella Jang előadásában megjelent, About To Cry-ban láthatjuk. A lemez ezúttal is két új számmal jelent meg, a másik dal azonban egyelőre klip nélkül maradat. A Late Evening, Early Dawn c. számot, a nem régiben visszatért fiú, O.When adja elő!

Track List:

  1. Perhaps Love – Gugudan)
  2. Insomnia – Park Boram
  3. Kiss – Car, The Garden
  4. Wanna Date – Hong Dae Kwang, Kei (Lovelyz)
  5. Stella Jang, Kisum – About To Cry
  6. O.When – Late Evening, Early Dawn

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB