Főoldal » Hírek, KPop » South Club, AlphaBAT és VAV – K-Pop koncertes triplázás az év végére [Frissítve VAV jegyinfóval]

South Club, AlphaBAT és VAV – K-Pop koncertes triplázás az év végére [Frissítve VAV jegyinfóval]

Három koreai koncertes / fanmeetinges bejelentés (South Club, AplhaBAT és VAV) is befutott az utóbbi napokban, szóval alább minden fontosabb infó ezekről, plusz egy kis összefoglaló arról, hogy mit is érdemes tudni a szóbanforgó csapatokról:

Az AlphaBAT májusban járt már nálunk és most, fél évvel később újra Európa, nomeg Budapest felé vették az irányt…. és szűk két hét múlva érkeznek hozzánk. November 11-én, azaz jövő vasárnap a Trip Hajón lehet velük találkozni és míg a turné második felében teljes koncerteket adnak, addig az első felében (amiben most mi is vagyunk) fan meetingeket tartanak. Az esemény 15:00-tól 19:00-ig tart, ingyenes, de regisztrációhoz kötött a belépés és lehet merch cuccokat venni, fotózkodni, lesz kérdezz-felelek és a végére azért jut majd egy három számos mini-koncert is csupa új dalokkal.

AlphaBAT fan meeting
2018.11.11, vasárnap
TRIP (Szilágyi Dezső tér, 2-es móló)
fb esemény

November 27-én a South Club érkezik a Dürer Kertbe: a leginkább a melankólikus rock dalairól ismert zenekart Nam Tae-hyun alapította és még egészen frissek, 2017 közepén indultak. Az első Hug Me című kislemezüket azóta két másik single, valamint két album követte és koncerteztek már Japánban is, de Európában sem a mostani lesz az első kirucanásuk, ugyanis áprilisban már jártak a kontinensen. A koncertre hazai jegyárusítás úgy néz ki nem lesz, csak a turnészervező oldalán keresztül lehet majd jegyeket venni négy kategóriában: a húsz eurós (kb. 6500) alap jegyár is némileg sok egy ilyen kis csapatért, de a 40ezres legmagasabb Golden kategória kifejezetten irreális. Egyébként ez annyiban különbözik a 30ezres Silvertől, hogy itt nem pacsizni, hanem ölelkezni lehet a tagokkal… Ezek egyébként csak az első elővétes árak, nov 14 után ugyanis még drágábban lehet hozzájutni a belépőkhöz, a normál jegy pl. onnantól kezdve 20 helyett 35 euró (bő 11ezer forint) lesz.

South Club
2018.11.27, kedd
Dürer Kert (1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
fb esemény

December végén egy tipikusabb K-Pop csapat, a VAV (avagy Very Awesome Voice) követi őket, akik december 20-án érkeznek a Dürer Kertbe. Ők szinte napra pontosan három éve, 2015 őszén debütáltak az Under the Moonlight mini albumukkal, ők is átestek pár tagcserén és a jelenlegi felállásban heten vannak. 2016 májusában jött ki tőlük egy újabb mini, a Brotherhood, majd annak plusz egy dallal megfejelt újrakiadása a No Doubt, ezt pedig digitális kislemezek hosszú sora követte, melyek végül összegyűjtve az idén januári nyolc dalos Spotlight-on jelentek meg. Legutóbb pedig alig pár hete hallattak magukról, a mostanság nagyon felkapott latinos K-Pop hullámot meglovagló Senorita című szerzeménnyel, ami, jelenleg 16 milliónál tartó youtube-os nézettségével egyben az eddigi legsikeresebb daluk is. Jegyárakról itt egyelőre még nincs infó, szóval majd frissítünk ha kiderül, hogy mi mennyi.

Frissítés (nov 10): Befutottak a jegyinfók, az árusítás nov 11 vasárnap indul 11:00 órakor a turnészervező cég oldalán keresztül. Árak és extrák:

General: 8000 Ft
Early Entrance: 14500 Ft (korai bejutás)
Silver: 22500 Ft (meet & greet pacsi, csoportos fotó)
Gold: 32000 Ft (meet & greet pacsi, csoportos fotó, fan sign, polaroid fotók)
Premium: 37000 Ft (meet & greet pacsi, csoportos fotó, fan sign, polaroid fotók, VAV karkötő, szemályes ajiátadás)

VAV
2018.12.20, csütörtök
Dürer Kert (1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
fb esemény

10 komment

 1. avatar Bükkszegi Vivien says:

  Sziasztok!
  A VAV koncertre hol és mikortól lehet jegyet venni?

  • avatar Case says:

   Szia. A koncert szervezéséhez nekünk nincs közünk, szóval azon túl ami a facebook eseménynél stb. kiderül nekünk sincs további infónk.

 2. avatar Sárkány Mónika says:

  Engem is érdekelnének a részletek

 3. avatar Soós Bogi says:

  Sziasztok! Ha tudtok már friss infókat a Vav jegy árakról stb, akkor majd kirakjátok/leírjátok?

 4. avatar Lilla says:

  Sziasztok érdeklődnék hogy a Dürer Kertbe csak szülői felügyelettel lehet bemenni?

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB