Főoldal » Hírek, KPop » SHINee ~ Dream Girl ~ [FRISSÍTVE!]

SHINee ~ Dream Girl ~ [FRISSÍTVE!]

Alig néhány nappal ezelőtt olvashattatok a SHINee visszatéréséről a japán zenei piacra, most pedig itt az újabb koreai album. A fiúk hamarosan kiadják legújabb, immáron harmadik albumuk Koreában.

A első, The SHINee World és a második, Lucifer album sikerei után, az SM Entertainment úgy döntött itt az ideje, hogy 2008 és 2010 után, a 2013-as évben is megörvendeztessék a rajongókat egy újabb lemezzel, amely ez úttal a Dream Girl címet kapta. Egyenlőre csak annyi biztos, hogy a címadó dal is a Dream Girl lesz, illetve, hogy az iTunes-on és más hasonló oldalakon jelenik majd meg, ha minden igaz, február 19-én.

Egyelőre még csak Key és Taemin teaser fotói láttak napvilágot, de az elkövetkezendő napokban bizonyosan megjelennek majd Minho, Onew és Jonghyun fotói is.

[Fissítve – 2013. 02. 09.]

 Ahogyan az várható volt, Key és Taemin teaser fotói után, a mai napon megjelentek Jonghyun képei is.

  

[Frissítve – 2013. 02. 10]

Alig néhány órával ezelőtt Key-t, Taemint és Jonghyunt követve, megjelentek Minho fotói is. Ezen kívül az MBC csatorna leadta a fiúk holdújévi műsorát is. A ‘SHINee’s Wonderful Day’ egy dokumentumfilm, amely betekintést enged a srácok mindennapjaiba. Ezen kívül a rajongók láthattak egy próbát is, amelyen a SHINee tagjai egy új koreaográfiát gyakorolnak. Az SM Entertainment nem nyilatkozott arról, hogy ez vajon a Dream Girl vagy éppen a nem sokára megjelenő japán kislemezen található Fire koreógráfiája-e.

  

[Frissítve – 2013. 02. 11]

Csapattársait hűen követve végül Onew vadonatúj fotói megjelentek. A koncepciót Key, Taemin, Jonghyun, Minho és Onew esetében is ugyan azt a vonalat követi.

A ma megjelent három teaser fotó pedig zárja a sorokat. Innentől kezdve nincs más dolga a rajongóknak, mint türelmesen kivárni, hogy február 19-én megjelenjen a srácok harmadik albuma.

[Frissítve – 2013.02.12]

Ahogy egyre közeledik a február 19-ei albummegjelenés, az SM Entertainment megjelentette a fiúk csoportfotóját, illetve bejelentették, hogy Valentin-napon, vagyis február 14-én MelOn-al közösen megrendeznek egy premierbemutatót, ahol a nagyközönség eddig meg nem jelent videókat láthat majd illetve bemutatásra kerül az új albumon található dalok, amelyekből egy-egy rövid teaser lesz majd hallható.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB