Főoldal » Hírek, KPop » NU’EST ~ Hello ~ [FRISSÍTVE!]

NU’EST ~ Hello ~ [FRISSÍTVE!]

A tavalyi év egyik új debütálása volt a PLEDIS kiadó első fiúbandája, a NU’EST. A fiúk első kislemeze, a Face óriási sikernek bizonyult és ahogyan az várható volt, nem sokkal később követte is az első mini albumuk, amely az Action címet viselte.

Jó néhány nappal ezelőtt aztán napvilágot láttak az első hírek a banda visszatéréséről és január 28-án aztán meg is jelentek az első fotók a banda első két tagjáról, JR-ról, illetve Renről. Két nappal később aztán ezeket Baekho, Minhyun és Aron fotói követték.

Nem sokkal a teaser fotók megjelenése után, a kiadó nyilvánosságra hozta a második mini album tracklistjét is. A korong a The Moments címet viseli és összesen 5 vadonatúj dalt tartalmaz.

Tracklist:
1.  Beautiful Solo
2.  Hello Hello
3.  Introduce Me to Your Nuna
4.  Hello
5.  Just a Little Bit

A mai nappal pedig megjelent a fiúk legújabb videójának teasere is. Az MV a Hello című dalhoz készült és a NU’EST-es fiúk mellett a női főszerepet Nam Bora kapta. A mini album megjelenésének napja február 13, a videó pedig vagy az nap vagy azt megelőzően kerül majd ki különböző videómegosztó oldalakra.

[Frissítve – 2013. 02. 12]

Nem sokkal az első megjelenése után a mai napon a Pledis megjelentette a NU’EST következő videójának második teaserét.

A videó egy nő és egy férfi kapcsolatát mutatta majd be, melybe a nő oldaláról belép egy második férfi.  Az első rövid videó szerint ezt a Nam Bora-Munhyun-JR alkotta trió testesíti meg.

Az MV egyébként hivatalosan február 13-án jelenik majd, amelyet majd  a ‘Show Time! NU’EST Time!‘ mini koncert követ.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB