Főoldal » Hírek, KPop » San E: Mohae (feat. Bolbbalgan4) – A rapper egy új track-kel tartja rettegésben a toplistákat! [Frissítve MV-vel!]

San E: Mohae (feat. Bolbbalgan4) – A rapper egy új track-kel tartja rettegésben a toplistákat! [Frissítve MV-vel!]

 

San E, aki sokszínű rap stílusáról híres, megint kicsit a népszerű stílusának áldozott, a visszafogottabb, romantikus hangzásnak. Legutóbbi elég kemény, depresszív és korhatáros albuma után, érkezett egy életvidámabb single, most pedig ismét új számmal jelentkezett. A Mohae hamar a toplisták élére került, nem csak a rapper kedvelt stílusa miatt, hanem mert a mostanában levakarhatatlan, toplista királynő duó, az indie, Bolbbalgan4 vett részt a számban! Mióta az rapper megnyitotta hivatalos youtube csatornáját, van olyan nagylelkű, hogy minden új számát feltöltse oda, még ha nem is készül hozzá klip, ráadásul az egyik népszerű k-hiphop oldalnak köszönhetően, hamarosan dalszöveg fordítás is kerül a videó alá.

Frissítés (július 18.):

A siker szám a napokban egy fájdalmasan értelmetlen videót kapott. Nem elég, hogy tele van szóviccekkel (mint, pl. az O-Hae szó összetétel ami 5 napot is jelenthet így a klippben látunk öt napot…), de teljesen értelmetlen jelenetekkel San E-val mint, alsónadrágos jelenet, vagy, hogy nőnek öltözött. A rapper egyébként nagyon szeret válaszolgatni hivatalos Youtube-ján a rajongóknak, most pl. egy videót is tulajdonított a kommentekre való reagálásnak!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB