Főoldal » Hírek, KPop » PSY: 4X2=8 – A világhírű kpop sztár legújabb, hírességekkel zsúfolt, party-állat albuma! [Frissítve új MV-vel!]

PSY: 4X2=8 – A világhírű kpop sztár legújabb, hírességekkel zsúfolt, party-állat albuma! [Frissítve új MV-vel!]

A mindenki által imádott, világhírű PSY 2015-ös siker számai után, májusban végre új albummal tért vissza! A 4X2=8 immár 8. lemeze, majd szétdurran a hírességek súlya alatt, akikkel tele van a tracklista és hát maguk a dalok sem lettek gyengék! A főszámok, a New Face és az I Luv It az előadó jól megszokott party dance stílusát viszik tovább, az előbbit némi funky hangzással fűszerezve. És hogy milyen hírességekről is beszéltem? A New Face klipjében a legújabb “PSY-lány”, az Apink gyönyörű énekesnője Son Naeun lett, míg az I Luv It-ban nem csak a már-már világhírű filmszínész Lee Byung Hun látható, de a tavalyi internet király a Pen-Pinapple-Apple-Pen előadója, Pikotaro is. A szám egyik producere ráadásul Zico volt. Ezeken túl a YG legjavát találjuk még a lemezen: résztvett egy-egy számban GD és Taeyang, a Big Bang-et képviselvén, a nemrég felfutott (és leszerződött) színésznő, Lee Sung Kyung, a régi producer-rapper barát Tablo, valamint az iKON oldaláról B.I és Bobby. Eljött az idő tehát újra arra, hogy a 40-es koreai bulikirály számaira tomboljunk!

Track List:
01. I LUV IT
02. New Face
03. 마지막 장면 (Feat. Lee Sung Kyung)
04. LOVE (Feat. Taeyang)
05. BOMB (Feat. B.I, BOBBY)
06. We Are Young
07. 팩트폭행 (Feat. G-DRAGON)
08. Rock will never die
09. 기댈곳
10. 오토리버스 (Feat. TABLO)

Frissítés (július 17.):

Két hónappal az album megjelenése után, a Taeyang által feat-elt Love saját videoklipet kapott. A vidám, bulis szám nagyon komoly és erős üzenetet hordoz: Lehetünk bármilyen különbözőek, csak szeretet és elfogadás kell, hogy mindannyian boldogan élhessünk. A klipben nem csak a “A szeretet amire szükségünk van” jelszót olvashatjuk különböző nyelveken, de mindenféle rasszú, korú, alkatú lányt láthatunk együtt táncolni!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB