Főoldal » Hírek, JPop » Prince Of Legend: jövőre startol az LDH HiGH&LOW utáni új nagy projektje

Prince Of Legend: jövőre startol az LDH HiGH&LOW utáni új nagy projektje

Az LDH ügynőkség 2016-ban indult gigaprojektjáről, a HiGH&LOW-ról mi is írtunk többször és nem is véletlenül: az ambíciózus multimédia projekt mangát, több mozifilmet, két tévésorozatot és még egy halom mindent foglalt magában, a tévés / mozis részhez készült dupla soundtrack album pedig könnyedén lett akkor az év J-Pop lemeze, aminek olyan party alapdarabokat köszönhetünk, mint a zseniális Asobo! és Mighty Warriors. Habár 2016 volt a HiGH&LOW éve, még tavaly is kijött pár kiegészítő film hozzá, de lassan azért csak elvarrtak minden szálat és lezárult a sztori.

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy annyira nem kell sokat várni az ügynökség következő nagy, multimédiás dobásra, ugyanis 2019-ben indul az újabb hasonló projektjük, a Prince Of Legend. Itt is lesz tévés sorozat, mozifilm, koncertek, sőt még játék is, de maga a sztori nem is hasonlíthatna kevésbé a HiGH&LOW-ra. Annak a futurisztikus, erőszakos világa és látványos akciójelenetek köré felépített bandaháborús története után itt ugyanis sokkal békésebb vízekre evezünk majd. Akció azért lesz itt is, de közelsem életre-halálra menő véres küzdelmek formájában: a történet egy bizonyos “prince battle project” körül forog, amiben hét csapatnyi “herceg” versenyez egymással és az előzetes alapján inkább könnyed, humoros, romantikus lesz a sztori hangvétele. Egyébként pedig mind a jól öltözött, jól fésült kinézet, mind a fiúiskolás, viktoriánus háttér eléggé emlékeztet jópár, az utóbbi években készült anime sorozatra. Azok is elég népszerűek voltak, szóval igény úgy néz ki van erre az irányvonalra, az viszont majd csak idővel derül ki, hogy az LDH ezen a témán is talál-e annyira egyedi fogást, mint ahogy az a HiGH&LOW-val és a bandaháborús tematikával összejött nekik.

A szereplők többsége egyébként részben az LDH színészképzős részlegéből, részben pedig a két fiatalabb csapatuk, a Generations és a The Rampage kötelékéből kerül majd ki. Egyelőre kb. ennyit lehet tudni, majd ha közeleg a start úgyis visszatérünk majd a témára, addig pedig reménykedjünk, hogy a Prince Of Legend-hez készülő zenék hozzák majd a HiGH&LOW féle színvonalat.

1 komment

  1. avatar Miky says:

    Hol van Cobra?oo
    Cobra Chaan!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB