Főoldal » Hírek, JPop » Otsuka Ai és a Rabbit

Otsuka Ai és a Rabbit

Mióta Otsuka Ai férjhez ment és gyereket szült, hanyagolta a zenélést, csupán digitálisan adott ki két kislemezt. A dolog szépséghibája, hogy a Hikari csak a hivatalos japán fanklub, a LOVE9CUBE tagok számára volt elérhető, a Gomen ne. pedig az énekesnő új könyve mellé járt ajándékba. Ezeket sokáig csak a japán követők élvezhették, a külföldieknek be kellett érniük a netre kiszivárgó, többnyire élvezhetetlen minőségű változatokkal.

A rajongók számára jó hír lehet, hogy Ai végre elérkezettnek látta az időt a visszatérésre, meglepetésre egy új csapat énekesnőjeként.

A hattagú Rabbit december 12-én jelenteti meg debütáló albumát, a Naked People-t. A kétféle verzióból a limitált mellé jár egy DVD, amin a Nikki című dalhoz készült videó is szerepelni fog. A csapat honlapja szerint 2013 elején turnéra indulnak, melynek pontos részleteit várhatóan október 17-én közlik majd.

Az albumon szereplő dalok:
1. Donut Spot
2. RUNAWAY
3. HoloHolo
4. Nikki
5. UNLOVE
6. Hanjuku Tama Go
7. MOONLIGHT
8. Toki no Kanata
9. Awa Garu
10. Rolling Ground Stone
A lista várhatóan bővülni fog.

A formáció tagjai:
Otsuka Ai (ének), Sato Taiji (gitár, ének), Watusi  (basszusgitár), Numazawa Takashi (dob), Mori Toshiuki (billentyű),  Sasuga Minami (háttérének, koreográfia)

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB