Főoldal » Hírek, KPop » Block B és Zico – visszatérnek a fekete bárányok [Frissítve!]

Block B és Zico – visszatérnek a fekete bárányok [Frissítve!]

Hosszú hallgatás után újra hallat magáról a Block B. A hét tagú csapat több, mint féléves hallgatás után egy albummal tér vissza a koreai zenei piacra. Februárban jelent meg az utolsó hivatalos kiadványuk, a Welcome to the Block, amely többek között olyan slágereket tartalmazott, mint a Nalina.

Ám a sikeres mini album ellenére is csak egy dologtól volt hangos a sajtó akkoriban: a banda első thaiföldi interjúja botrányba fulladt, a fiúk szavai és viselkedése megsértett egy egész nemzetet. A rajongók véleménye megoszlott az esetet illetően, de a banda tagjai mindent megtettek annak érdekében, hogy jóvátegyék hibáikat.

Ezek után 7 hónapos viszonylagos hallgatás következett: kiadtak ugyan dalokat különböző koreai sorozatokhoz; illetve dolgoztak együtt más előadókkal is, de az igazi visszatérés még váratott magára egészen idáig. Az új album várható megjelenési dátuma október 17-e, a címe egyelőre hivatalosan ismeretlen, de meg nem erősített források szerint a Blockbuster nevet kapja majd.

B Bomb, Jaehyo, U-Kwon, Kyung, Taeil, P.O és utolsóként Zico comeback teasere is megejelnt már a médiában.

Mind emellett a banda vezető rappere, producere, dal- és zeneszerzője, Zico, Chuseok alkalmával bejelentette, hogy új mixtape-et jelentet meg. A korábbi, Zico on the block, mixtape még a rapper underground múltjára tekint vissza; ez a mostani, amely a Zico on the block 1.5 címet kapta és már egy erősebb zenei anyag lesz.

A vadonatúj lemezről már meg is jelent 5 dal, amelyek a Battle Royale, I’ll treat you better next time, SAM, Never és a Dead leaves címet kapták.

Ezen kívül a fiúk egy újabb, “MTV Match-up: Block B Returns” című reality show-val is kedveskednek a rajongóknak, amit október 18-án kezd vetíteni a koreai zenecsatorna. A teaser megtekinthető itt.

És elérkezett a pillanat, amire rengeteg BBC várt.
A Block B Blockbuster című 12 számos albuma megjelent október 17-én. Igen illusztris tracklist-el készültek a fiúk: a többnyire új slágerek mellett azért felkerültek a korongra olyan dalok is, mint a Halo, amelyet egy korábbi kiadványukon már halhatott a nagyközönség.

Track List:
01. 11:30
02. Interlude
03. 닐리리맘보
04. Mental Breaker
05. 장난없다 (No Joke)
06. Movie’s Over
07. 넌 어디에
08. 로맨틱하게
09. 했어 안했어
10. Halo
11. 닐리리맘보 (inst.)
12. Mental Breaker (inst.)

Ezen kívül végre megjelent a banda visszatérő MV-je, a “닐리리맘보(Nillili Mambo)”. A dalról és a videóról csak annyit érdemes tudni előre, hogy hozza a Block B-től megszokott kissé lökött, kissé bugyuta, de annál szerethetőbb stílust. A srácok külsején is jócskán változtattak a Nalina-ban megszokotthoz képes.

Nem sokkal ezelőtt pedig a srácok újabb videóval rukkoltak elő, amely ezúttal a Movie’s Over című dalhoz készült és nem egy videoklip, hanem egy stúdiófelvétel.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB