Főoldal » Hírek, KPop » Októberi újhullám I. – Október első hete (október 1. – október 7.)

Októberi újhullám I. – Október első hete (október 1. – október 7.)

Jessica (Girls’ Generation) – „Heart Road” („The Great King’s Dream” OST)

A „The Great King’s Dream” című, a KBS által forgalomba hozott történelmi dráma újabb zenéje jelent meg. A „Heart Road” című dalhoz egy eredeti és egy úgy nevezett „love” verzió is készült.
Eredeti videóklipp“Love” verzió.

 

 

 

2NE1 – adidas: „all Originals Represent” reklám

A korábban már megjelent adidas reklám egy újabb, a 2NE1 köré épített verziója látott napvilágot az elmúlt hetekben. Az eredeti kisfilmet olyan, főleg amerikai sztárok nevei fémjelzik, mint Nicky Minaj, Jeremy Scott vagy éppen Big Sean.
Adidas reklám itt.

 

 

 

CL (2NE1) és Lee Dong Wook – Cass Light reklám

Újabb reklám jelent meg a Cass márka népszerűsítésére. Ez úttal a főszerepet Cl és a My Lady című drámából is ismert színész, Lee Dong Wook kapták. A kisfilm két különböző verzióban jelent meg.
Első verzió itt. Második verzió itt.

 

 

 

Kim Hyun Joong (SS501) – Center Pole reklám

A Center Pole még augusztusban választotta modelljének a főleg énekesként és színészként tevékenykedő Kim Hyun Joong-ot. Miután több különböző képsorozatot is megjelentettek, végre elérkezett az idő a kisfilm piacra dobására is. A reklám mindössze 20 másodperces és a színész a hangját is kölcsönözte hozzá: narrátorként is megjelenik.
Center Pole reklám itt.

 

 

 

Gaetroboyz – „My love” kislemez és videóklipp

A Gaetroboyz formáció, amely az Electroboyz és a Gaepart együttműködéséből létrejöttbanda, megjelentette első kislemezét, „My love” címmel, ill. kiadták a dalhoz készült videóklippet is.
Geatroboyz – My love

 

 

 


EXID – „Every Night” kislemez és videóklipp

A korábban megjelent mini albumukat most az „Every Night” kislemez követi, melyen Shinsadong Tiger, mint producer is közreműködött.
EXID – Every Night

 

 

 

Big Star – „Think” videóklipp ás „Blossom” minialbum

A korábbi, „Hot Boy” című danceslágerüket ezúttal egy romatikusabb, balladisztikus sláger követi, amely a szerelem témáját járja körbe. Ezen kívül ez a dal a bevezetője volt a néhány nappal később megjelent Blossom minialbumnak.
Big Star – Think
Big Star – Shut up
Big Star – Close your eyes

 

 

 

Dumbfoundead – Korean Jesus

Jonathan Park, vagy ahogy a rajongók többsége ismeri, Dumbfoundead újabb albummal készül visszatérni a zenei piacra, amely a „Take The Stares” címet viseli és a tervek szerint október 16-án jelenik majd meg.
Dumbfoundead – Korean Jesus

 

 

 

SHINee – Dazzling Girl

Miután már egy rövid klipp keretein belül belehallgathattak a rajongók, most a teljes számot is kiadja a SHINee kiadója, az SM Entertainment. A Dazzling Girl a SHINee visszatérő japán kislemezének címadó dala.
SHINee – Dazzling Girl

 

 

 

Zico (Block B) – Zico ont he block 1.5

A Block B vezér, Zico által megjelentetett mixtape-ről már korábban beszámoltam. Erről a kiadványról itt olvashattok bővebben.

 

 

 

Dara (2NE1) – Nikon: Sensual Boy

A Nikon vég újabb reklámot jelentetett meg, amelynek főszereplője Dara és a „Sensual Boy” címet kapta. Nikon reklám itt.

 

 

 

Donghae (Super Junior) és Park Ha Na – Miss Panda and Mr. Hedgehog OST

A koreai drámák rajongói számára biztosan ismerős a jelenleg is futó „Miss Panda and Mr. Hedgehog” című sorozat, amelyhez Donghae és Park Ha Na színésznő újabb dalokat jelentettek meg.
Donghae – Don’t go
Park Ha Na – Love Stops

 

 

 

Lee Seok Hoon (SG Wannabe) – “Because I like you” videóklipp

Az SG Wannabe énekes-szólistája, Lee Seok Hoon újabb minialbummal készül, amely a „Different Goodbye” címet viseli. Az új korongról a „Because I like you” című dalhoz megjelentetett egy videóklippet is, melyben a főszerepet a SISTAR-ból ismert Bora kapta.
Lee Seok Hoon – Because I like you

 

 

 

Duble Sidekick és Kim Tae Woo – “When I look at myself” videóklipp

A Duble Sidekick producerpáros már több slágerlistás dalban is közreműködött és most a saját nevük alatt jelentetnek meg egy korongot, melyet a balladáiról is ismert Kim Tae Woo-val vettek fel.
Duble Sidekick feat. Kim Tae Woo – When I look at myself

 

 

 

J-Min – “Stand up” videóklipp

Az SM Entertainment alatt tevékenykedő énekesnő, J-Min, új videóklippel tér vissza, melyben a rajongók által jól ismert dráma, a To The Beautiful You képsorai mellett, az éneksnő, illetve a TRAX nevű banda gitárosa, Jungmo is megjelenik.
J-Min – Stand up

 

 

 

MR.MR – “Who’s that girl” videóklipp

A frissen debütált banda, a MR.MR jelentkezik vadonatúj videóklippel. A „Who”s that girl” című dal az amerikai producerpáros, Brian Kierulf és Joshua Michael Schwartz, keze munkáját dícséri.
MR.MR – Who’s that girl

 

 

 

Yuri (SNSD) és Siwon (Super Junior) – Mamonde reklám

A Mamonde kozmetikai cég új reklámot jelentetett meg Yuri és Siwon főszereplésével. A kisfilmek a „First Energy Serum” termékcsaládot népszerűsítik. Mamonde reklám itt.

 

 

 

Double K – “MENT” videóklipp

Miután napvilágot látott legújabb projektje a múlt hónap végén, október első hetében Double K új videóklippet jelentetett meg. A dal ötvözi a hip-hop és a pop elemeit, a hozzá készült videóban pedig főszerepet kapott a Rainbow-ból ismert Woori.
Double K – MENT

 

 

 

Yoona (SNSD) – Freshlook reklám

A Freshlook cég új reklámot adott ki, melynek főszereplője Yoona. A lány az „Illuminate Brown” kontaktlencsék reklámozásában vesz részt. Freshlook reklám itt.

 

 

 

 

A.Cian – “Stuck” album és videóklipp

A.Cian, amely egy frissen debütált banda, megjelentette legelső videóklippjét.
A.Cian – Stuck

 

 

 

Lee Hyun – “Unsophisticated”

Mielőtt megkezdi kötelező katonai szolgálatát, a 8eight bandából ismert Lee Hyun még piacra dobott egy kislemezt, amely az “Unsophisticated” címet kapta.
Lee Hyun – Unsophisticated

 

 

 

CRAZYNO – “Musiche” videóklipp

A debütáló kislemeze, a The Lunatic, október 6-án jelent meg és a címadó dalához, amely a Musiche címet viseli, már videóklipp is készülr, amely saját tapasztalatokból épít.
CRAZYNO – Musiche

 

 

 

IU – The saem: Harakeke reklám

A The saem kozmetikai cég új reklámot jelentetett meg az énekesnő, IU főszereplésével. A lány a cég Harakeke termékcsaládját promótálja. A the saem reklámja itt.

 

 

 

SNSD – Ace Bed

A koreai székhelyű ágyakat, illetve matracokat gyártó és népszerűsítő cég újabb reklámot jelentetett meg a Girls’ Generation főszereplésével. A reklám itt.

 

 

 

SHINee – “Run with me”

Korábban már megjelent Dazzling Girl után, a SHINee kiadója, az SM Entertainment újabb dalt dobott a piacra a következő japán kislemezről, Run with me címmel.
SHINee – Run with me

 

 

 

Stephanie (CSJH The Grace) – “Game” videóklipp és “The new beginning” kislemez

A CSJH The Grace bandából ismert Stephanie első szólóját dobta piacra. A kislemez a Media Line Entertainment és az SM Entertainment közös munkájának gyümölcse. A korong a The New Beginning címet kapta, az első videoklipp pedig a Game című dalhoz készült.
Stephanie – Game
Stephanie feat. Amber (from f(x)) – Dance (NaNaNa)

 

 

 

Sonya – “Goodbye to Romance” videóklipp (May Queen OST)

Az Immortal Song 2-ből ismert Sonya új videóklippel jelentkezik. A Goodbye to Romance című dal a May Queen dramahoz készült.
Sonya – Goodbye to romance

 

 

 

 

Amennyiben esetlegesen előadók, illetve megjelenések maradtak ki, az csakis azért lehetséges, mert vagy a közeljövőben cikk kerül fel róluk, vagy, mert elkerülte a figyelmemet. Utóbbiért szíves elnézését kérem mindenkinek. ~

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB