Főoldal » Hírek, KPop » miss A – Mini album a függetlenség jegyében [Frissítve!]

miss A – Mini album a függetlenség jegyében [Frissítve!]

A nagy sikerű “TOUCH” című (koreai és külön megjelentetett kínai) albumot követően október 15-én visszatérnek a JYPE kiadó lányai, a miss A, egy vadonatúj mini albummal.

A korábbiakban a 4 tagú lánybandából, mindannyian feltöltöttek egy rejtvényt megfogalmazó képet a comeback-ről, amely két kérdést tartalmazott: ”Miss what?” és “Can live without ___”. A lányok további támpontként az alábbi válaszlehetőségeket adták meg: “Men, Icecream, $, Sugar, Air“, amelyek mint ahogy az mindenkinek feltűnhet, kiadják az együttes nevét is, mint mi$S A.
A képen még felfedezhető egy sor: “Get the answer on Oct 15th @ 12:00”, amely talán a legnagyobb segítség azoknak, akik találgatásokba kezdtek a comeback-kel kapcsolatban.

A kép feltöltésétől nem is telt el hosszú idő és további információk láttak napvilágot egy zenei oldalakon az albummal kapcsolatban, amely már egyébként elő is rendelhető.
A mini az ‘Independent Women Pt 3‘ nevet viseli, amellyel a banda a példaképeik, a Destiny’s Child egyik világhírű, ‘Independent Women‘ című kislemeze előtt tisztelegnek.

A tracklist a következő:
01. I’ Don’t Need a Man / (Can Live Without Men) (Title)
02. Ma Style
03. If I Were a Boy
04. Madness (feat. Taecyeon of 2PM)
05. Time’s Up

A kiadó, mint azt látjuk 5 számot jelentet meg az albumon. A készítés során olyan sztárok működtek közre, mint Phil Thornalley, aki Pixie LottMama Do“ című számát is szerezte, valamint J.Y.Park és a 2PM Taecyeon-ja.
A “Can Live Without Men” című szám szerzője és írója J.Y.Park, mondanivalójára vonatkozóan pedig, ahogy a cím is sejteti, olyan fiatal lányokról szól, akik keményen dolgoznak és magabiztosan élik életüket egy férfi segítsége nélkül is. Maga a szám egyébként egy kellemes, vidám hip-hop dal lesz a stílusát tekintve. Mindemellett, ahogy említettük Taecyeon a “Madness“ című dalban hangjával járul hozzá a lányok további sikereihez.
A fanok körében igen nagy kíváncsiságot és érdeklődést váltott ki, mind a visszatérés ténye, mind az információk a közreműködőkről, valamint a közelgő megjelenési dátum, október 15-e is.

Az izgalmakat fokozva, október 10-e folyamán a JYPE meg is jelentette az első teaser fotót Min-ről és Fei-ről. A képek mindegyikén szerepel egy-egy felirat, amelyek az album témáját erősítik meg.
Min képe alatt az alábbiak olvashatók: “I pay rent with my money, I can buy everything I want to eat and clothes I want to wear, although it’s not enough I know how to be satisfied, that’s why I love myself.
Illetve Fei-nél: “Boy don’t say, I’ll take care of you I’ll care for you No No, Boy don’t play, if you aren’t going to be serious.

Mint az várható is volt Jia és Suzy teaser fotójával se késlekedtek sokáig a kiadónál, csupán egy nap eltéréssel láttak napvilágot a képek.
Jia képe alatti a témahű szöveg a következő: “I don’t want to use allowance from my parents like my own money, I’m old, isn’t it a given that I shouldn’t be a burden [to my parents], that’s why I stand confident.”.
Valamint Suzy teaser fotójához tartozó szövegrész: “I live just fine without a man, so if you’re not confident then don’t come near me, I don’t sell myself so easily, because I don’t need a man.”.

Az elmúlt egy hétben hihetetlen tempóval, napról-napra jelentek meg mind hírek, mind információk és képek a lemezzel kapcsolatban. Így várhatóan, hogy a megjelenés dátumát csúszások nélkül tarthassa a kiadó, az  egyéb teaserekről, mint MV teaser-ről, vagy újabb promo képekről a napokban frissíthetünk is minden érdeklődőt.

11-e folyamán ki is került az első előzetes az “I Don’t Need a Man” (“Can Live Without a Man”) című számhoz. A klippben a koncepciónak megfelelően a lányok ruhái és megjelenése is a függetlenséget jelképezi.

miss A – I Don’ Need a Man előzetes:


Október 15-én megjelent az album és ennek megfelelően a klipp is napvilágot látott az “I Don’t Need a Man” című számhoz, amelynek a teaserét az előzőekben közzé is tettünk. Az album már megvásárolható, mindenkinek jó zenehallgatást és íme a klipp:

miss A – I Don’ Need a Man videóklipp:Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB