Főoldal » Feature, Hírek, KPop » Októberben Budapesten az FTIsland! [Frissítve!]

Októberben Budapesten az FTIsland! [Frissítve!]

Alig pár órája érkezett a bejelentés, hogy az FTIsland októberben Európába látogat és a hat célbavett város közt ott szerepel Budapest is!

FTISLAND Live [X] In Europe
2017.10.20 – Russia, Moscow: Glavclub
2017.10.22 – Hungary, Budapest: Barba Negra Music Club
2017.10.24 – Poland, Warsaw: Palladium
2017.10.26 – Netherlands, Amsterdam: The Box
2017.10.27 – France, Paris: Élysée Montmartre
2017.10.29 – Turkey, Istanbul: Volkswagen Arena Istanbul

Ahogy kiderül a fentiekből is, a hazai megálló helyszíne a Barba Negra Music Club (1117, Budapest, Prielle Kornélia utca 4.), kezdés 19:30-kor, a jegyből pedig három kategória lesz:

Hi-touch (VVIP zóna + pacsi): 44.900 Ft
Soundcheck (VVIP zóna + részvétel a hangpróbán): 39.900 Ft
Normál: 18.900 Ft

facebook esemény / Tixa online jegyvétel

Akik az MMT oldalán Tastemakerként hozzájárultak a koncerthez, augusztus 21 reggel 9-től tudnak majd jegyet venni 10% kedvezménnyel (fejenként max. kettőt), az MMT oldalán kapott kóddal. Ez a lehetőség aug. 23 éjfélig elérhető, a normál jegyárusítás pedig 24 reggel 9-től startol majd.

10 komment

 1. avatar Rebeka says:

  Annyi lenne a kérdésem, hogy jegyet melyik oldalon lehet majd megvásárolni? Tudnátok egy linket küldeni, esetlegesen a bejegyzésbe beilleszteni? Mert jövőhéten már lehet vásárolni :OO Köszönöm

 2. avatar Anita says:

  Sziasztok.
  Az lenne a kérdésem, hogy a MMT oldalon keresztül történő jegy vásárlást bármilyen bankkàrtyàval kitudom fizetni? Illetve van e valami plusz költsége?
  Köszönöm

  • avatar Case says:

   Az MMT oldalán csak a kódot tudod beszerezni, a jegyet a Tixa oldalán lehet megvenni, ott pedig, mivel nem külföldi oldal, így akármilyen kártyával lehet fizetni és valamennyi kezelési költség szokott lenni náluk.

 3. avatar Jojucus says:

  Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy honnan kapok kuponkódot (a TIXA oldalon ezt kérik) A választ előre is köszönöm.

  • avatar Dalma says:

   Szia!
   E-mailben vagy sms ben kaphattál kódot az MMT től, amennyiben make-elted az FT Islandes törzénetet…ha nem csináltad, akkor nem járt kupon és csak 24.-étl tudsz jegyet venni.

 4. avatar Betti says:

  Sziasztok!

  1 nappal a jegyvásárlás előtt engem kicsit visszavet, hogy a Barba Negra honlapján nincs kirakva hogy bármiféle koncert lenne október 22-én. Tudtok ezzel kapcsolatban valamit? Kösziköszi!

 5. avatar Lumi says:

  Hello! Az lenne a kérdésem, hogy ha nem sietek gyorsan elfogynak a jegyek? Vagy már el is fogytak? Nem tudom mennyire tűnik ez buta kérdésnek, de én tapasztaltam ilyet.(Igaz külföldön)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB