Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Nippon Groove – Pénteken! Jelmezversennyel és JRock kisteremmel!

Nippon Groove – Pénteken! Jelmezversennyel és JRock kisteremmel!

Egy hosszabb, az eddigi törzsklubunk bezárása miatti (bõvebben itt) kényszerpihenõ után most pénteken végre újra teljes gázra kapcsol a Nippon Groove buliszéria! A helyszín ezúttal a Kék Yuk lesz (tágasabb hely, jobb hangtechnika és légkondi!), a zenei vonal viszont természetesen marad a megszokott, vagyis JPop, KPop, valamint minden egyéb japán, koreai és úgy általában ázsiai klubzene előkerül majd, a klasszikusok és közkedvencek mellett persze kiegészítve az elmúlt pár hónap újdonságaival.

Ezek mellett, amolyan, a szünet miatt kárpótlásként pár extrával is szolgálunk nektek:

* Mivel még beleesünk a farsangi időszakba, ezért tematikában is ehhez igazodik a buli egy kicsit és (Halloween után újra!) most is jelmezversenyt hirdetünk a vállalkozó kedvűek számára! (Bővebb infók a hír végén!)

* Emellé, ahogy ilyen ünnepibb akalmakkor lenni szokott, most is extra dekorral várunk titeket!

* És a lényeg: habár ebben a hónapban nem volt Nippon Shoxx buli, a JRock és visual kei rajongók sem maradnak hoppon, mivel a Kék Yuk kistermében, Kazuya és Gaara prezentálásában a japán rocké lesz a főszerep!

facebook event

Jelmezverseny felhívás!

Figyelem!!
Mivel farsangi időszak van, és az esemény nevében szerepel a Farsang, így nem telhet el a buli jelmezverseny nélkül! Lehetőség azok számára, akik szeretnék megmutatni a ruhájukat nagyobb közönség előtt.

Természetesen a jelentkezés ingyenes, a jelmez bármilyen kategóriából vehető (film, játék, mese, saját ötlet/karakter…) ééés az első három helyezett nem fog üres kézzel hazamenni!
Rajtuk kívül lesz közönség kedvence is, aki a leghangosabb tapsot, rivalgást kapja, valamint minden résztvevő kap meglepetést/apróságot!
A verseny 01:00-kor kezdődik a színpadon, jelentkezni Ji-nél lehet éjfélig a buli kezdetétől, illetve akár a buli fb eventje alatt is, kommentben.
Minden kreatív lelkű versenyzőt és nézőt szeretettel várunk! Gyertek bátran! :))

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB