Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Kashmir Club / Club Pulse: R.I.P.

Kashmir Club / Club Pulse: R.I.P.

Biztos többeknek feltünt már, hogy annak ellenére, hogy már bőven január van, még nincsenek erre az évre behirdetett bulidátumok. Nos, ennek sajnos eléggé egyszerű oka van: a Nippon Groove party sorozat törzshelye, az utóbbi pár hónapban Pulse, előtte pedig Kasmir néven futó klub az eddigi formájában megszűnik, pontosabban olyan szinten és módon alakul át, hogy emiatt sajnos elválnak útjaink.

Rövidre fogva a történetet arról van szó, hogy a két korábbi vezető közül az egyik még nyár végén otthagyta a helyet, ezután kezdődött részben új tulajokkal egy átalakítás, aminek a végén a Kashmir Club Pulse-ként született volna újra, nagyon más külsővel és kicsit más profillal. Ez az átalakulás elhúzódott, nem alakult minden a tervek szerint és végül a másik régi vezető is úgy döntött, hogy nem csinálja tovább, kiszáll, otthagyja a helyet. A klub ennek ellenére ténylegesen nem szűnik meg, egy újabb névcserével, mint District-9 működik majd tovább, a most már teljesen új vezetőségnek azonban annyira más koncepciója van a hely jövőjével kapcsolatban (VIP terem jacuzzival, Hustler bulik, meg a puccos, hajógyáris klubokat idéző elitparty hangulat), hogy ebbe se nekik nem fér bele a Nippon Groove, se nekünk nem fér bele a klub, mint helyszín.

Ez a változás egy ideje már benne volt a levegőben, de csak a napokban lett végleges, emiatt volt, hogy eddig még csak tervezni sem tudtunk a közeljövőre. Most azonban, amellett, hogy természetesen teljes erőbedobással keressük az új, megfelelő helyszínt (ha valakinek van tippje, ötlete az ne habozzon megkeresni minket!), újragondoljuk, átalakítjuk az idei terveinket, a rövidtávú megoldás azonban jó eséllyel az lesz, hogy a Nippon Groove bulik, legalább 1-2 alkalomra átkerülnek a már ismert, megbízható (és nemrégiben egy újabb felújítás alkalmával légkondival is felszerelt) Kék Yukba. És persze, amint bármi további infó lesz a dátumokkal, helyszínekkel kapcsolatban azonnal tájékoztatunk majd mindenkit. De a lényeg, hogy a Nippon Groove széria, ha más helyen is, de természetesen zavartalanul folytatódik tovább és vannak nagyobb terveink is erre az évre, amit ha törik, ha szakad, de meg akarunk valósítani és összehozunk pár olyan bulit amihez hasonló ebben a műfajban még nem volt itthon.

Búcsúként pedig még egy kis összefoglalás: a Kashmir (majd Pulse) klubban összesen 15 bulit csináltunk, az elsőt 2011 júniusában, az utolsót pedig 2012 december elsején, a létszám nagyon hullámzó volt, de általában 250-300 közt mozgott, az abszolút rekord pedig 2012 februárjában volt 377 (!) emberrel. Habár voltak visszatérő gondok a hellyel, magát a klubot nagyon szerettük és rengeteg jó emlék marad erről a másfél évről, szóval köszönjük mindenkinek aki velünk tartott, hamarosan folytatjuk máshol (minimum!) az eddigi színvonalon!

(For our guests who does not speak Hungarian: Club Kasmir, recently known as Club Pulse has a completely new management, which has very different plans for the club’s future and plans to turn it into some elite, high-class place, so we are parting ways and will move the Nippon Groove parties to some other location. More info coming soon, so stay tuned!)

A legvégére, lezárásként pedig egy videó és pár kép a Kashmirból

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB