Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » NIGHTMARE szóló projectek októberben [Frissítve!]

NIGHTMARE szóló projectek októberben [Frissítve!]

A következő hónapban a NIGHTMARE tagjai közül hárman is új kiadványokat fognak megjelentetni szólóban! Van köztük teljesen új formáció, de újjáéledt régi project is, sőt egy kis poénkodás is bőven belefér a képbe.

gremlins

Hitsugi a GREMLINS nevezetű csapat élén fog feltűnni (Hits néven), ahol gitározás mellett az énekesi teendőket is magára vállalja. A project másik oszlopos tagja az egykori AYABIE dobos KNZ, a support zenészek sorát pedig gitáron Mizuki (Sadie), basszusgitáron pedig Chiyu (SuG, Nana) erősíti. Kislemezük október 16-án fog megjelenni, the Carnival címmel, kétféle változatban: Type-A CD+DVD (videoklippel) és Type-B CD (bónusz dallal). Az alábbi dalok fognak a kiadványon szerepelni:

gremlins carnivalCD
01. the Carnival
02. to die
03. INSANE
04. DICE (hide feldolgozás) [Type-B bonus]

Type-A bonus DVD
the Carnival (videoklip)

legendary six nine

Ruka (dobos) sem marad ki a buliból: úgy tűnik, hogy újjáéleszti egykori mellék-projectjét, a The LEGENDARY SIX NINE-t, azonban teljesen új felállással! A 2010-es formációban olyan illusztris nevek bukkantak fel, mint például Hakuei (PENICILLIN énekes) vagy a rapper Twigy, a mostani összetétel viszont némiképp “update-elt” lett: a mikrofonnál Yusa (THE KIDDIE) kap helyet, a gitárokat Kei (baroque) és Shinobu (ex-Guy’s Family, Creature Creature), míg a basszgitárt Sugiya (Moi Dix Mois) pengeti. Az ő lemezükről annyit lehet tudni, hogy BELIAL címmel fog megjelenni, szintén október 16-án, és egy mini album lesz (limitált 6 számos CD+DVD, és regular 7 számos CD változatban).

belial coversFRISSÍTÉS: Tracklista és borítók!

01. BELIAL
02. six nine
03. N.I.S.D -the name is strange desire-
04. Kai
05. smile killer :)
06. memento
07. A.R. [regular bonus]
limited bonus DVD: BELIAL videoklip

igaguri chiba

Végül pedig Yomi (énekes) is új anyaggal jelentkezik, vagyis pontosabban mondva a Sendai Kamotsu-s alteregójának szóló projectjéről, az Igaguri Chiba-ról van szó (na ezt rakjátok össze :)). A Yaritakute c. kislemez október 9-én fog napvilágot látni – érdekessége, hogy a címadó dal nem más, mint a GOLDEN BOMBER nagysikerű Memeshikute c. számának átdolgozása! A terjedelmes single a következőket fogja tartalmazni:

yaritakute cd01. Yaritakute (able-to-on-air ver.)
02. Gorilla Panic
03. Ba-ba-ba-ba-birthday
04. Yaritakute (unable-to-on-air ver.)
05. Yaritakute (original karaoke)
06. Gorilla Panic (original karaoke)
07. Ba-ba-ba-ba-birthday (original karaoke)

FRISSÍTÉS: Egy GREMLINS és The LEGENDARY SIX NINE ízelítő!

FRISSÍTÉS: Most már láthatjátok a L.S.N. mini albumának borítóit és tracklistáját is, a megfelelő helyen.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB