Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Mondocon + Nippon Groove Afterparty!

Mondocon + Nippon Groove Afterparty!

Július 11 – a nyár legsűrűbb napja! Amikor egymás hegyén-hátán van a Nyári Mondocon, a Boys Republic koncert és a Nippon Grrove buli… ami egyben az előző kettő hivatalos afterparty-ja is! Alább minden infó amit tudni kell a három rendezvényről, arról hogy mikor hol és mi történik ezen a maratoni napon és hogy hogyan érdemes közlekedni a helyszínek közt! Szóval vágjunk is bele szépen sorban:

Nyári Mondocon

A helyszín szokás szerint a Hungexpo lesz, azon belül pedig: a nagyszínpad, ami újfent a szabad ég alá költözik, a gamerekre kihegyezett K csarnok, a Fogadó az árusokkal és a Kultúr Korner a beszélgetős programokkal.
A program az aktuális extrákon (pl. Home Made Asia koncert!) kívűl a megszokott kedvencekből áll: cosplay, AMV, DDR, Just Dance, Karaoke, Para Para, vetélkedők, beszélgetések, workshopok és egyebek. Bővebb infó a programokról / jegyekról.

És persze:
SoundOfJapan Pult!
Amit a Fogadó épületében kereshettek majd 10:00 és 16:00 között a webshop teljes kínálatával, azaz KPop, JRock, JPop CDkkel és poszterekkel, valamint egyéb, csak ott beszerezhető csodákkal: kitűzők, magazinok, KPop maszkok és JRock gitárpengetők!

A megszokott zenei videós vetítés most kívételesen elmarad a koncert miatt (de ősszel pótlunk!).

Boys Republic Koncert

A KPop fiúcsapat a Mondocontól függetlenül lép fel, a Dürer Kert színpadán, este hét után. A koncertről minden tudnivalót megtaláltok ezen az oldalon.

ng1507 mondocon1507

Nippon Groove / Boys Republic és Nyári Mondocon Afterparty

A megszokott havi KPop / JPop / JRock buli most egyben dupla after is lesz, egy kicsit rendhagyő felállással!
Helyszín: Kék Yuk (Bp. Fényes Adolf utca 28.) – ezúttal egybenyitva a klub két része (Kék és KVLT), hogy nagyobb helyünk legyen!
Kezdés: 22:00  (a megszokott kilenc helyett)
Belépő: 800 Ft / Mondocon vagy Boys Republic karszalaggal: 600 Ft
Korhatár: 16+ – azaz a klubot csak 16 éven felettiek látogathatják és a 16-18 köztieknek szülői beleegyező nyilatkozatra van szüksége a belépéshez! A szülői nyilatkozatot innen tudjátok letölteni.
Termek:
Nagyterem (Kék Yuk) – KPop / JPop / anime zenék!
DJk: Case, Ji, Haemin és felvezetésnek Kazuya anime szettje!
Kisterem (KVLT) – JRock / visual kei és mindenféle meglepetés-partyzenék!
DJk: Kazuya, Neshi és Shin!
facebook event

TÉRKÉPEK / KÖZLEKEDÉS

És végül minden, amit tudni kell a helyszínek közti közlekedésről:

A helyek:
Hungexpo
Dürer Kert (XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21)
Kék Yuk (III. Fényes Adolf utca 28.)

BKV menetrendek: bkk.hu

Az útvonalak:
Nyári Mondocon -> Boys Republic
A Hungexpo főbejáratától el kell jutni a Puskás Ferenc Stadionig, onnan pedig két lehetőség van: 1-es villamos (irány: Bécsi út / Vörösvári út) az Ajtósi Dürer sor megállóig és kb. 10 perc gyaloglás. Vagy 75-ös trolival (irány: Jászai Mari tér) a Zichy Géza utca megállóig, ami majdnem szemben van a Dürer Kert bejáratával.

Boys Republic -> Nippon Groove
A Dürer Kert bejáratától kb. 10 perc gyalog az 1-es villamos, arra kell felszállni (megálló: Ajtósi Dürer sor. irány: Bécsi út / Vörösvári út) és menni a Flórián tér megállóig, ahonnan még 4-5 perc séta maga a Kék Yuk klub.

Nyári Mondocon -> Nippon Groove
Itt a legegyszerűbb megoldás a Hungexpo főbejáratától induló Con Busz (bővebb infó), melyből az utolsó kettő, vagyis a 21:30-kor és 22:00-kor induló az Örs vezér tere megálló után kitérőt tesz egyenesen a klubig!
De ha valaki önállóan akar menni, akkor: a Puskás Ferenc Stadionnál kell felszállni az 1-es villamosra (irány: Bécsi út / Vörösvári út) és azzal a Flórián térig menni, ahonnan 4-5 perc gyalog a Kék Yuk.

Térképek:

map_hungexpodureryuk map_yuk

Ha maradt bármi kérdés még, akkor az jöhet alább kommentben!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB