Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » lynch. – sok-sok újdonság ősszel! [Frissítve, videóval!]

lynch. – sok-sok újdonság ősszel! [Frissítve, videóval!]

lynch evoke band 2015-07-13

A lynch. május 8-án tartotta tizedik évfordulós turnéjának zárókoncertjét, és a grandiózus eseményhez illően jó hírekkel is megörvendeztették a rajongókat. Először is augusztus 5-én jön új kislemezük, EVOKE címmel, Printmelyen a címadó dalon kívül a GUILTY c. vadonatúj szerzemény lesz rajta, plusz a DOZE c. régebbi számuk átdolgozása. Ezt követi szeptember 2-án egy újabb kislemez, majd a banda új albuma október 7-én (utóbbi kiadványokról részleteket egyelőre még nem lehet tudni).

Az újdonságok sora ráadásul itt még nem ér véget: a zenekar a májusi THE DECADE OF GREED turnézáró koncertet fel is vette, és később DVD-n ki fogják adni. Amint több infót megtudunk, frissítjük majd ezt a bejegyzést!

FRISSÍTÉS: Azóta újabb infómorzsa látott napvilágot, mégpedig hogy a szeptember 2-i kislemez címe ETERNITY lesz. Az EVOKE-ra viszont nem kell olyan sokat várni, már kinn is van a videoklip előzetese (fentebb pedig láthatjátok az új zenekarképet és a borítót)!

FRISSÍTÉS: Most már elérhető a teljes videoklip!

lynch eternity coverFRISSÍTÉS: Megérkeztek az infók a szeptember 2-án megjelenő ETERNITY c. kislemezről is!

A CD összesen három számot fog tartalmazni: a címadót, az ALIEN TUNE c. régebbi dal feldolgozását, illetve a VARIANT c. új darabot – tehát egészen hasonló lesz a felépítése, mint az augusztusi EVOKE single-nek.

Most már a borítót is közzétették, egész szépen viszi tovább a másik kislemez dizájnját!

FRISSÍTÉS: Közben már a határozottan kellemes ETERNITY klipje is napvilágot látott, ezt lentebb megtekinthetitek. Emellett már az október 7-i album címét is lehet tudni: D.A.R.K. -In the name of evil-. Az énekes, Hazuki szerint sötét és gonosz tematikájú anyagra számíthatunk (nahát!).

FRISSÍTÉS: Azóta már számos infó napvilágot látott az október 7-én megjelenő D.A.R.K. -In the name of evil- c. új albumról. A lemez limitált (CD+DVD) és regular (CD) változatban fog a boltokba kerülni, előbbi bónusz lemezén az eddigi két kislemez klipjei kapnak helyet. Lentebb láthatjátok a teljes tracklistát, a borítót, sőt már bele is hallgathattok a dalokba – az egyikhez még koncertes promó-videó is készült.

lynch dark album cover 2015CD
01. INTRODUCTION
02. D.A.R.K.
03. ANTARES
04. EVOKE
05. GHOST
06. ILLUMINATI
07. ETERNITY
08. FALLEN
09. BEAST
10. INVADER
11. COSMOS
12. MELANCHOLIC
13. MOON

limited bonus DVD
01. EVOKE (videoklip)
02. ETERNITY (videoklip)

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB