Főoldal » Hírek, KPop » Kiha & The Faces: Is There Anyone Who’s An Expert In Loving Me? – Új album a régóta várt indie rockbandától

Kiha & The Faces: Is There Anyone Who’s An Expert In Loving Me? – Új album a régóta várt indie rockbandától

kiha-and-the-faces1-800x450

A Kiha & the Faces 2008-ban debütált és egyedi hangzásával hamar elvarázsolta a közönséget. Az indie rock banda sok rajongóra tett szert, azóta mégsem tért vissza új számmal, most azonban kiadta első stúdióalbumát a nem túl rövid, Is There Anyone Who’s An Expert In Loving Me? címmel. A banda pedig nem hazudtolta meg magát, ezúttal is nagyon egyedi, keserédesen vicces számokkal tért vissza. Három klip jelent meg, az egyik a Kieuk (ㅋ) c. számhoz. Ez a dal (a kpop rajongók talán kitalálhatják) a nevetést jelölő hangról a ㅋ-ről szól vagyis a lol-ról. A srác szerelmet vall üzenetben a lánynak, aki csak annyit ír vissza: Lol (ㅋ) és nem csak az háborítja fel, hogy nem ír neki semmi értelmeset, bár az nagy nehezen szerelmet vallott, hanem hogy még a ㅋ-ből is csak egyetlen egyet képes leírni. A klip is egyébként nagyon jópofa és játékos lett.

A másik szám a The Smell’s Gone, egy teljesen értelmetlen dal arról, hogyan tűnnek el a kellemetlen szagok a ruhából, ha kiakasztod őket az ablakba. Még is az előző számhoz hasonlóan, ez is elképesztően fülbemászó!

A harmadik klip egy romantikus szerenád, kevésbé komolytalanul.

Tracklist:
01. Is There Anyone Who’s An Expert In Loving Me?
02. Kieuk (ㅋ)
03. It’s Okay
04. 그러게 왜 그랬어
05. The Most Beautiful Song
06. 가나다
07. The Smell’s Gone
08. 쌀밥
09. 살결
10. 오늘 같은 날

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB