Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Jövő tavasszal feloszlik a Lin + best of válogatás

Jövő tavasszal feloszlik a Lin + best of válogatás

lin 2015-12

Az ex-UNDER CODE főnök Kisaki vezette Lin még tavaly tavasszal tért vissza megújult felállással, úgy tűnik azonban, hogy sajnos nem húzzák már sokáig: a banda a hónap elején jelentette be, hogy jövőre feloszlik. Különösebb okot nem adtak meg, hogy miért is szűnik meg a banda, bár nagyon úgy tűnik, hogy egyszerűen nincs elég rajongójuk (ha lehet hinni a hervasztó koncertbeszámolóknak). Az utolsó, the end of corruption world c. koncertre március 20-án kerül majd sor, a Nanba HATCH klubban.

Persze mielőtt a zenekar lehúzza a rolót, méltóképpen elbúcsúznak a hallgatóságtól lemezen is: február 24-án lát napvilágot a the end of corruption world c. best-of díszdoboz, amely két CD-t, DVD-t és spéci 24 oldalas bookletet tartalmaz. Összesen 26 dal lesz a CD-ken remasterelt formában, a banda mindkét korszakából (lemezekre tagolva), a bónusz DVD-n pedig a csapat két “utolsó” önálló koncertjének felvételét láthatjuk (első éra: 2013. június 30, második éra: 2015. november 22), összesen két órában. További érdekesség, hogy aki a hivatalos webshopon keresztül rendeli elő a díszes pakkot január 31-ig, az személyre szóló DVD-s üzenetet kap Kisakiéktól. Reméljük, hogy láthatjuk/hallhatjuk még a zenészeket valami új bandában!

Tags: ,

1 komment

  1. avatar LFati says:

    Nem lehet tudni valamit arról, hogy Sui akkor most tényleg örökre abbahagyja-e az éneklést? :(( Több helyen is ezt a rémhírt hallottam, de egyik sem teljesen biztos forrás.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB