Főoldal » Hírek, KPop » Hyukoh: 23 – A koreaiak kedvenc indie bandájának első studió lemeze érkezik! [Frissítve két új MV-vel]

Hyukoh: 23 – A koreaiak kedvenc indie bandájának első studió lemeze érkezik! [Frissítve két új MV-vel]

Méltattam már párszor, akár az Entourage betédalok kapcsán, akár a 2015-ös év összefoglalóban, milyen fantasztikusan csodás banda is a Hyukoh és miért is nem véletlen, hogy korea legmenőbb együtteséről van szó. Eddig két minijük, a 20 és a 22 jelentek meg, valamint a Panda Bear c. single, ami sajnálatos, hisz mindenki tűkön ült már mikor kapunk új lemezt. Most viszont végre megjelenik első studió albumuk, az ismét kreatív című 23. Annak idején nem “éltem meg” hogy lássam, hogyan teljesítenek a fiúk a toplistákon, de mivel tömeg hisztériákat tudnak okozni fellépéseikkel, már laig várom, hogy szemmel követhessem, mennyire lesz levakarhatatlan a listákról amit eddig IU vezet! Az albumhoz előzetesen már megjelent a Leather Jacket videoklipje és előzetesek alapján láthattuk, hogy a Wanli is hamarosan érkezik! Az új szám a fiúk eddig is megszokott, amerikai hangzású, kicsit rockabilisen retro, indie rock hangzását adja vissza.

 1. Burning Youth
 2. Tokyo Inn
 3. Leather Jacket
 4. Tomboy
 5. 2002worldcup
 6. Jesus Lived In A Motel Room
 7. Wanli (万里)
 8. Die Alone
 9. Reservation
 10. Simon
 11. Paul
 12. Surf Boy

Frissítés (ápr. 25.):

Végre megjelent az album melyet két új klip kiadása is követte! A szomorkás rock ballada, a Tomboy már toplistás is IU-val küzdve (ami külön érdekes, hisz az énekesnő albumán is van egy szám a Hyukoh énekesével) az első helyért. Emellett jelent meg a Wanli klipje is, melyet Mongóliában vettek fel, igaz aki követte a banda közösségi médiáját, már láthatta, hogy ott készülnek valamire. A dal kínai nyelvű hisz Oh Hyuk a koreai meleltt, folyékonyan beszél kínaiul és angolul is, így ez tisztelgés is volt az országnak ahol hosszabb időt töltött.

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB