Főoldal » Hírek, KPop » H1GHR Music Records – Jay Park és Cha Cha Malone nemzetközi kiadót alapít!

H1GHR Music Records – Jay Park és Cha Cha Malone nemzetközi kiadót alapít!

Jay Park sosem unatkozik, nem elég, hogy önti magából a zenéket, kollabokat és Amerikában ügyködik egy ideje, most ismét egy nagy fába vágta fejszéjét. Már 4 éve hogy megalapította kiadóját, az AOMG-t, most kiterjesztené szárnyait az USA felé is, mikor is bejelentette, hogy egy tengeren túli kiadót alapít régi társával, Cha Cha Malone-val. A H1GHR Music Records már is 9 nevet tudhat magáénak, koreait is, amerikait is. Voltak persze jelek, amiket mindjárt itt olvashattok (keresd Waldo-t helyett, JP-ot! :D), az előadók, először is Koreából:
Sik-K, akit a hip-hop rajongók már jól ismerhetnek. A rapper tavaly adta ki első mini albumát, pont épp Jay Park részvételével. pH-1, akinek egyik munkáját, tavaly decemberben hallhattuk, ebben is feltűnt a cég tulaj rapper, mint producer és klip szereplő. A GroovyRoom producer csapat JP Worldwide albumán, legutóbb pedig, a Starship projektjében vett részt. Az utolsó koreai név pedig Woogie, akit mi utoljára, So Ji Sub single-je kapcsán említettünk.

És akkor az amerikai részről:
Yultron, egy rapper/producer, aki a Worldwide album egyik legkeményebb számán, a BO$$-on dolgozott. Persze saját zenéjével is elismert főleg a Youtubeon és Soundcloudon. A lengyel születésű, ukrán-orosz Avatar Darko, akinek korábbi albumán vett részt JPRaz Simone-t, aki maga is cég tulaj Seattle is születésű, az Everything You Wanted album, Only One számában hallhattuk. Jarv Dee is egy rapper, a koreai cég tulaj ismerőse, bár róla a zenéjén kívül nem sokat tudtam kideríteni. Végül pedig Phe R.E.D.S aki egy kicsit kakukk tojás, RnB, Jazz énekes.

Az előadók a Seattle-i, Upstream Music Festival + Summit 2017 fesztiválon fognak elször részt venni, a kiadót pedig ér követni instagramon, főleg még több infóért!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB