Főoldal » Hip-hop + Reggae, Hírek, Japán » DJ Krush – új album és budapesti fellépés! [Frissítve!]

DJ Krush – új album és budapesti fellépés! [Frissítve!]

djkrush_1511bp

DJ Krush @ Akvárium, Budapest, november 19!
Frissítés (aug 27): megjöttek a fellépéssel kapcsolatos bővebb infók:
fellépők: DJ Krush (JP), Cadik, Slanki
kapunyitás: 20:00
jegyek: 3200 (első száz az Akvárium klubban), 3700 (kedvezményes elővét), 4200 (elővét + a buli napján)
elővét: Akvárium, BP Shop üzletek, ticketportal
facebook event

Butterfly Effect – az új album
A japán hip-hop guru DJ Krush régebben szinte hazajárt Magyarországra (volt, hogy egy év alatt háromszor volt  nálunk), az utóbbi pár évben azonban eléggé visszavett a tempóból, ami a turnézást illeti és hosszú kihagyás után elkezdett újra inkább a stúdiómunkára koncentrálni. A legutóbbi album, a Jaku ugyanis 2004-ben, azaz tizenegy éve (!) jelent meg. Az első új anyagok 2011-ben bukkantak fel, amikor tíz hónapon át jelent meg havi egy új dala digitálisan, majd ezt még követte tavaly egy Bill Laswell-el közös szerzemény, most pedig végre befutottak az első hírek az új, sorban 11. nagylemezéről!

Erről eddig annyit lehet tudni, hogy a cím Butterfly Effect lesz, a megjelenés szeptember végére várható és öt instrumentális darab mellett hat másokkal közös kollaborációt tartalmaz majd. Azaz követi a megszokott Krush formulát… és reméljük hozza majd a régi színvonalat is. A megjelenést pedig természetesen hosszabb nemzetközi turné is követi, ami az egész világot végigjárja, Európát és azon belül ugyebár Budapest érintésével. Alább pedig egy kis previewként a lemezen közreműködő vendégek listája:

djkrush_butterfly djkrush_butterfly_vinyl djkrush_butterfly_collab

Frissítés (aug 27): Közben sorra érkeznek a tudnivalók az albumról. A Butterfly Effect vinyl verzióban szeptember 26-án jelenik meg, CD-n pedig október 30-án. A borítót a híres anime rendező Koji Morimoto (Akira, Memories) tervezte (és fentebb láthatjátok is), nomeg ami a lényeg: beindult Krush soundcloud csatornája, ahova szépen sorban pakolják fel a dalok előzeteseit! Plusz indult egy hivatalos youtube csatorna is, ahova elsőként egy, az album munkálatairól szóló interjú került fel. Alább ez, de előbb még a tracklista:
01.Nostalgia feat. Takashi Niigaki
02.Strange Light feat. Free The Robots
03.Probability
04.Everything And Nothing feat. Divine Styler
05.Song Of The Haze
06.Sbay One feat. Crosby Bolani
07.Missing Link
08.Coruscation
09.My Light feat. Yasmine Hamdan
10.Living In The Future feat. tha BOSS
11.Future Correction

djkrush_butterfly_header

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB