Főoldal » Hírek, JPop » D☆DATE – nyári újrakezdés az Avex kiadónál

D☆DATE – nyári újrakezdés az Avex kiadónál

A D☆DATE nevű japán boyband nem ma alakult, már 2010 óta aktívak, egy albummal és öt kislemezzel a hátuk mögött, eddig azonban nem sokat hallhattunk róluk. Ez viszont mostantól jó eséllyel megváltozik, ugyanis a közelmúltban az eddigi kiadójuktól (Universal) átkerültek a legnagobb japán lemezcég, az Avex előadói közé, ahol már most, az első náluk megjelenő kislemez kapcsán is elég komoly promóciós kampánnyal segítik őket: habár a Glory Days csak június 12-én jelenik majd meg, már most hatalmas felhajtás van a kiadvány körül.

A hat (!) különböző verzióban megjelenő CD-ről a címadó dal a Kingdom című animeszéria második szezonjának nyitódala lesz, a zenét a pont néhány nappal ezelőtt is szóba került FLOW tagjai írták a fiúk számára és habár pontos tracklista még nincs (annyit lehet csak tudni, hogy minden CD-n egy új dal lesz a Glory Days mellett, nomeg a kötelező instrumentális változatok), de a borítók már megvannak. Ezeket alább meg is találjátok, egy aktuális promóképpel és egy kis, régebbi kislemezről származó hallgatnivalóval kiegészítve.

Egyébként a kislemez már csak amiatt is fordulópont számukra, mivel itt debütál velük az a Tomo Yanagishita (a promóképen jobbról a második), aki a korábbi, egészségügyi okok miatt távozott ötödik tag helyére érkezett a csapatba, igaz, hivatalosan még tavaly, azonban már a legutóbbi kiadvány után, így eddig csak élő fellépéseken találkozhattak vele a rajongók.

D-DATE: Joker

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB