Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » cali≠gari tagok projectjei a nyáron [Frissítve!]

cali≠gari tagok projectjei a nyáron [Frissítve!]

goatbed 2013Valószínűleg kis szünet lesz a cali≠gari életében, mivel a banda fele saját projectjeivel fog foglalkozni a nyáron.

Ishii Shuuji (énekes) új albumot jelentet meg GOATBED nevű kétszemélyes elektro-pop/new wave formációjával, Ying & Yang címmel, illetve ezután turnézni fog egy rövidet augusztus végén (4 állomás).

A másik említésre méltó megmozdulás Sakurai Ao (gitáros) koncertje lesz június végén, mely amellett, hogy születésnapjára esik, a zenei szférában való tevékenykedésének huszadik évfordulóját is hivatott megünnepelni. Ezen az eseményen kapni lehet majd egy saját neve alatt megjelenő CD-t, melyen új felvételek is lesznek (és elvileg régebbi saját dalainak átiratai, de ez még nem biztos). Fellép még többek között Kaya és a THE LOVECATS nevű, Cure feldolgozásokat játszó hobbizenekar is (PLASTICZOOMS, cali≠gari és MUNIMUNI tagok).

FRISSÍTÉS: Az említett album előtt még a Shuuji-vezette GOATBED szerepelni fog a DRAMAtical Murder re:connect c. videojáték soundtrack lemezén, amely június 12-én jelenik majd meg. Az alábbi négy vadonatúj dal lesz rajta: COSMOCALL FIELD, HOLO GHOST, THIS IMMORTAL, Deeds, not words. Az ilyenfajta szereplés egyébként nem újdonság számukra, ugyanis a játéksorozat első/előző részének zenéjébe is besegítettek.

Már meg is nézhetitek a játék nyitóvideójat, ahol az egyik daluk felcsendül.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB