Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » BUCK-TICK – ősszel új kislemez és album [Frissítve, zenével!]

BUCK-TICK – ősszel új kislemez és album [Frissítve, zenével!]

buck tick new world band

A BUCK-TICK veterán csapata nemrég jelentette be következő kiadványát: a New World c. kislemez szeptember 21-én lát napvilágot. A megjelenés időzítése több szempontból is jelentős: egyrészt ezzel a lemezzel nyílik új fejezet a banda történetében, hiszen ismét a Victor Entertainment égisze alatt vannak (de további is saját Lingua Sounda nevezetű alkiadójuknál), illetve így vezetik fel a 2017-es évet, amely a zenekar major bemutatkozásának harmincadik évfordulóját is jelöli! Maga a szeptember 21 továbbá azért kiemelt dátum a BUCK-TICK történetében, mivel huszonkilenc éve ezen a napon jelent meg a Victor kiadónál debütáló kiadványuk, a BUCK-TICK LIVE at THE LIVE INN c. videokazetta.

A kislemezből egyébként ezúttal háromféle változat készül: limitált “A” (SHM-CD + Bluray), limitált “B” (SHM-CD + DVD) és regular (CD). A fő korong két új szerzeményt rejt, mindkettő zenéjét Imai Hisashi (gitáros) szerezte, dalszövegüket pedig Sakurai Atsushi (énekes) írta. A második szám címe Devil’s Wings -type2- lesz – vajon a “type1” verzió egy későbbi albumon kap helyet? A bónusz Bluray-en és DVD-n pedig a banda szokásos év végi DAY IN QUESTION koncertsorozatának tavaly decemberi részéről lesz némi élő felvétel, mégpedig az alábbi hat szám: ANGELIC CONVERSATION, Aku no hana, Brain,Whisper,Head,Hate is noise, Misshitsu, ICONOCLASM és Taiyou ni korosareta.

FRISSÍTÉS: Azóta a banda már egy vadonatúj nagylemezt is bejelentett, amelyre nem kell sokat várnunk a single után! Az Atom miraiha No.9 c. album pontosan egy héttel a New World után, szeptember 28-án lát napvilágot tizenhárom dallal (ebbe beletartozik a kislemezes szám is). Ugyanúgy háromféle kiszerelésre számíthatunk: limitált “A” (SHM-CD + Bluray), limitált “B” (SHM-CD + DVD) és regular (csak CD). A limitált verziók természetesen spéci designnal jelennek meg, 48 oldalas booklettel, a bónusz lemezeken pedig a New World videoklipjével.

FRISSÍTÉS: A kislemez címadó dalába már bele is lehet hallgatni!

FRISSÍTÉS: Már elérhető némi ízelítő a kislemez címadó dalának klipjéből, illetve a bónusz DVD koncertanyagából – ezt lentebb láthatjátok. Továbbá napvilágot látott a tracklista és a borító a szeptember végén érkező albumhoz is, íme:

buck tick atom cover01. cum uh sol nu – Frasco no besshu –
02. PINOA ICCHIO – Odoru Atom –
03. DEVIL’S WINGS
04. El Dorado
05. Bi NEO Universe
06. BOY septem peccata mortalia
07. Jukai
08. THE SEASIDE STORY
09. FUTURE SONG – Mirai ga tooru –
10. manjusaka
11. Cuba Libre
12. Ai no souretsu
13. NEW WORLD – beginning –

FRISSÍTÉS (szept. 17): Felkerült egy hosszabbított előzetes az album dalaiból!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB