Főoldal » Feature, Hírek, Japán, Rock, SoundOfJapan+ hírek » Bo-Peep: Japán csajrock az Őszi Mondoconon!

Bo-Peep: Japán csajrock az Őszi Mondoconon!

Legutóbb tavaly ősszel volt japán zenekar a vendégünk a Mondoconon, most pedig, egy évvel a LAZYgunsBRISKY fellépése után újra egy japán rockcsapat látogat el hozzánk! Az Őszi Mondoconon ugyanis a 2000-ben alakult, indie rock / grunge / punk keverékben utazó Bo-Peep lesz a főattrakció!

A zenekar trió felállásban működik, a két fix tag (Mika Yoshimura – ének, guitár, Ryoko Nakano – dobok) mellett egy beugró basszgitárossal. Az első kiadványuk egy 2003-as mini-album volt, amit egy újabb mini után 2007-ben követett az első nagylemez, az Is it good for you?. Eddigre azonban már túl voltak egy angol turnén, amit több angol kiruccanás és amerikai turné követett. Az első album megjelenése környéként távozott az eredeti basszguitárosuk és innentől több beugró basszeros is dolgozott velük, akik közül az aktuális a 2012-ben a képbe került Yuki Sujaku. Kijött még két album (Sick Orange Television – 2008, Vibe – 2010), ezek után viszont, habár folyamatosan koncerteztek, egy hosszabb szünet következett. Végül 2016-ban a Thank You című albummal tértek vissza (amiben producerként közreműködött Yoshinori Arie, a zseniális indie rock csapat Vola and the Oriental Machine basszgitárosa is), amit idén márciusban követett a Colors, amihez pedig az amerikai Lee Popa ugrott be producerként, aki korábban olyanokkal dolgozott, mint a Ministry, Killing Joke, KMFDM és a Living Colour.

Habár Angliát és Amerikát többször végigkoncertezte a zenekar Európa többi része eddig még nem került sorra, most viszont ez végre-végre megváltozik és az első igazi EU turnéjukon rögtön eljutnak hozzánk is! A koncert a SoundOfJapan szervezésében kerül megrendezésre az Őszi Mondoconon, november másodikán, fél nyolcas kezdéssel. Alább pedig a zenekarral való ismerkedéshez következzék pár videó és link!

Bo-Peep @ Őszi Mondocon
2019.11.02, szombat, 19:30
Hungexpo
Jegyinfó a Mondocon oldalán!
FB esemény

hivatalos oldal / Facebook / Bandcamp / Twitter

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB