Főoldal » SoundOfJapan+ hírek » Bemutatkozás – KPop szekció másik új írója – Orsi

Bemutatkozás – KPop szekció másik új írója – Orsi

Sziasztok ! Kunkli Orsolya vagyok és ezentúl én leszek az egyik személy, aki majd igyekszik Nektek a lehető legújabb híreket, érdekességeket elhozni a KPop világából !

Cikkíró társamhoz hasonlóan én is a japán kultúrával kezdtem még egészen kicsi koromban, azt hiszem ez a szeretet már több mint 10 éve tart ha nem 12. Idővel pedig Korea teljesen átvette a helyét a szívemben és azóta is ostromol.

Mindig is jobban szerettem interneten a saját világomban elböngészni ám az elmúlt 1-2 év változásai alatt elkezdtem fanprojekteket, rendezvényeket szervezni szabadidőmben. Protokoll-ügyintéző végzettséggel nagyon közel áll hozzám a téma és rendkívül szeretem is csinálni. Jelenleg a hivatalos magyar BTS Fandomot viszem társaimmal: MAG azaz Magyar ARMY Group.

Nagyon érdekelnek a nagy ügynökségek, magával ragad, hogy mindegyik más és más értéket, normát képvisel. Személyes kedvencem értelemszerűen a BigHit , majd a YG.

Igazából ennyi bemutatkozást szerettem volna, ezentúl arra fogok törekedni, hogy a lehető legtöbb információt innen tudjátok meg, remélem nem okozok Nektek csalódást!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB