Főoldal » Hírek, KPop » B1A4 – Szeles visszatérés

B1A4 – Szeles visszatérés

A hónap elején reppentek fel hírecskék, hogy az öt tagú fiú banda, a B1A4 új anyaggal örvendezteti meg a zenevilágot.

A visszatérés ténye november 5-én vált biztossá, amikor megjelent az első előzetes a 3. minivel kapcsolatban. A cím előreláthatólag “In the Wind” lesz és november 12-re ígérik a boltokba kerülését. A további információk és tájékoztatók szerint a lemez 7 teljesen új számot tartlamaz egy instrumental kíséretében. A kiemelt szám a “Try to Walk” címet viseli, amelyet Jinyoung maga írt és szerzett, valamint további érdekesség, hogy az összes rap betét ami a számokban hallható Baro nevéhez fűződnek, szövegíróilag is, nem csupán “feléneklés” szintjén.

A tracklist:

01. Intro – In The Wind
02. Try to Walk (Tried to walk)
03. If…
04. I Won’t Do Bad Things (Narration by Suzy of miss A)
05. What Do You Want to Do
06. Be My Girl (Jinyoung Solo – Feat. JeA of Brown Eyed Girls)
07. In The Air
08. Try to Walk (Instrumental)

Az albumról még annyit érdemes tudni, hogy minden kiadás tartalmazni fog egy random kártyát, bizonyos mennyiségű  posztert és egy 84 oldalas keményfedeles photobookot.

A folyamatosan megjelenő előzetesek – audio teaser, miniklippek, fotók – felkeltették az érdeklődést igen sokakban. A rövid audio teaserből alig-alig lehet következtetni az új szám zenei  hangzására, míg a miniklippekből is csupán gitár-zongora kombóra gondolhat a hallgató. A tagok mindegyikéről készült előzetes, bemutatva egy-egy helyet, legyen az ösvény, erdőrészletek, egy elhagyatottnak tűnő kis virágház, az egész összességében pedig – habár ez csak személyes vélemény – de engem az Alíz Csodaországban hangulatvilágára emlékeztet. De ezt persze döntse el mindenki maga, itt is vannak a teaserek és lent a képeket is megtaláljátok!
Ha lesz további információnk, vagy esetleges előzetesek, akkor természetesen frissítjük a cikket.

“In the Wind” audio teaser


“In the Wind” Jinyoung teaser

 

“In the Wind” Baro teaser

“In the Wind” Sandeul – Gongchan – CNU teaser

 

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB