Főoldal » Hírek, JPop » Akanishi Jin: ainaru hou e – új kislemez és új DVD! [Frissítve PV-vel!]

Akanishi Jin: ainaru hou e – új kislemez és új DVD! [Frissítve PV-vel!]

akanishijin_1309A napokban érkezett a bejelentés a hosszabb szünet utáni visszatérő kislemezét augusztus elején kiadó Akanishi Jintől, hogy október másodikán már érkezik is a folytatás! Az ainaru hou e című új kislemez három verzióban jelenik majd meg és a Jin által írt címadó dal mellett még két új szám lesz rajta: a Forever és a One Last Time. Hogy ezeket is Jin írta-e, arról egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy az utóbbi csak a Regular kiadáson lesz majd csak rajta, mivel a két limitált változathoz más extrák járnak.

Plusz jó hír, hogy ráadásul nem is ez lesz az egyetlen új Jin kiadvány mostanában: szeptember 25-én került a boltokba a Japnoicana Tour 2012 in USA – Zenbei Tour Documentary című DVD / Blu-ray, mely, ahogy a címéből is sejthető a tavalyi, négy állomásos USA / Kanada turné eseményeit foglalja össze. Ráadásul Jin elejtett egy olyan megjegyzést is, hogy a kihagyás alatt rengeteget dolgozott új zenéken, aminek köszönhetően tervben van egy új album is a nem túl távoli jövőben!

a DVD (balra) / Blu-ray (jobbra) borítói:
akanishijin_1309_dvd

ainaru hou e (アイナルホウエ)
2013.10.02
01.ainaru hou e
02.Forever
03.One Last Time
04.ainaru hou e (Instrumental)
05.Forever (Instrumental)
06.One Last Time (Instrumental)

Limitált verziók:
01.ainaru hou e
02.Forever
03.ainaru hou e (Instrumental)
04.Forever (Instrumental)

Type A:
DVD:
01.ainaru hou e PV
02.ainaru hou e (Making Of)

Type B:
Photo Book

akanishijin_ainaru akanishijin_ainaru_a akanishijin_ainaru_b

Frissítve (szept 29):
Időközben megjelentek a kislemezhez tartozó borítók (lásd fent), valamint a várakozásoknak megfelelően most inkább a kis nyugis, aranyos kategóriába sorolható számhoz készült PV rövid verziója is.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB