Főoldal » Indie-rock, Japán » A Tricot újra Budapesten 2022 őszén! [Helyszínváltozás!]

A Tricot újra Budapesten 2022 őszén! [Helyszínváltozás!]

A Tricot eddig kétszer járt Magyarországon, először 2014-ben szerepeltek a VOLT Fesztiválon, két évvel később pedig már Budapestig jöttek, amikor az A38 színpadán léptek fel (mi pedig ennek apropóján interjúztunk velük). Jövő tavasszal pedig, hat évvel és pár héttel később végre újra visszatérnek hozzánk! A mostani fellépést a Dürer Kert szervezi, a helyszín azonban a nemrégiben nyílt, a Corvintól nem messze található Turbina nagyterme lesz.

A legutóbbi látogatás óta persze sok minden történt velük, több kislemez és EP mellett három nagylemezük is kijött: a 3 még 2017-ben, majd egy hosszabb kihagyás után nagyon belehúztak és tavaly két albumot (Black és 10) is kihoztak. Utóbbiak a sok-sok évnyi függetlenség után már a gigakiadó Avex-nél jelent meg, ott viszont külön részleget kapott a csapat, ami továbbra is biztosítja az önállóságukat. Ezek mellett menetközben az énekesük, Ikumi Nakajima beszált egy másik zenekarba is (Genie High) és volt náluk egy kis változás a felállásban is, amikor hosszú évek után végre újra fix dobosuk lett. Alább minden fontos infó a koncertről plusz pár klip az utóbbi évekből.

Frissítve: A turné végül a covid miatt későbbi időpontra tolódott és a budapesti koncertre az új dátum október 4 lesz.

Frissítve (2022 szept 12.): A Turbina pár hónappal ezelőtt ideiglenesen bezárt és a napokban kiderült, hogy az eredeti tervekkel ellentétben az őszi szezonra sem nyitnak ki újra, így végül a Tricot koncert is új helyre, a Dürer Kert kistermébe került.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Tricot
2022..04.19. (kedd)
2022.10.04 (kedd)
Turbina (Budapest 1082, Vajdahunyad utca 4.)
Jegy típusok:
2500 Ft – Early Bird (elfogyott)
3000 Ft – Limitált elővétel
3900 Ft – Normál
Tixa (jegyvásárlás)
FB event

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB