Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » A hétvégén újra Mondocon!

A hétvégén újra Mondocon!

mondocon1510

Hétvégén kerül sor a Mondocon aktuális, őszi rendezvényére, melynek újra a Hungexpo ad otthont, szokás szerint rengeteg helyszínnel és programmal: cosplay, AMV, gamer, DDR, karaoke versennyel, bemutatókkal, beszélgetésekkel, a Para Para Fake Stars speckó, halloweenes előadásával, meg még számtalan minden egyébbel (részletes programok). A megszokott K épület és az ottani nagyszínpad mellett most azonban a történések nagy részének a hatalmas D csarnok ad majd helyet (térkép itt).

A pultok viszont szokás szerint a Fogadó épületben lesznek és köztük persze ott lesz a SoundOfJapan pultja is, vasárnapra pedig két órányi japán és koreai zenei videót válogattunk össze az elmúlt fél év legjobbjaiból! Ezekről alább minden tudnivaló összeszedve:

SoundOfJapan pult
a Fogadó épületében, a vásártéren
KPop, JRock, JPop CDk, kitűzők, magazinok, poszterek, azaz a Webshop kínálata sok extrával!
+Jegyek a decemberi Adams koncertre!
Nyitva:
szombat: 09:30 – 18:00
vasárnap: 09:30 – 15:45

Japán és koreai zenei videók
a K Épület második emeletén a Karaoke Teremben
vasárnap 16:00-18:00

+ 1: idén valahogy minden conos hétvégére esik valami japán / koreai koncert: ősszel az Adams a conon lépett fel, decemberben pedig az Animekarácsony napjára esik majd a klubkoncertes visszatérésük, nyáron meg ugyebár a Boys Republic járt itt. Sokáig úgy tünt, hogy az őszi con lesz a kivétel, de aztán kiderült, hogy a kellemesen borongós indie-rock / shoegaze vonalon mozgó thee piqnic pont ezen a vasárnapon jön a városba, szóval aki szeretne aznap estére egy jófajta kis levezetést, az ide klikkeljen át a turnivalókért.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB