Főoldal » Feature, Hírek, JRock / Visual kei » A Deviloof Budapesten 2020 májusában! [Frissítve!]

A Deviloof Budapesten 2020 májusában! [Frissítve!]

FRISSÍTVE:

A koncert és a turné a világjárvány miatti hosszútávon bizonytalan helyzet miatt sajnos elmarad.

FRISSÍTVE (március 27):

A Kínából indult COVID-19 járvány okozta jelenlegi helyzet sajnos a Deviloof turnét is érinti. A turnészervező cég és a zeneker pedig jelenleg még egyeztet arról, hogy lemondják, vagy későbbi időpontra halasszák-e az európai koncerteket. Ha a lemondás mellett döntenek, akkor a már megvásárolt jegyek ára vissza lesz térítve, amennyiben pedig halasztás lesz, úgy az új dátumra is érvényesek lesznek a jegyek, de természetesen ebben az esetben is lehet majd visszatérítést kérni.

______________________________________________________

Jövő májusban Budapestre érkezik az egyik legjobb újgenerációs visual kei csapat, a Deviloof! Budapesten 2016-ban járt utoljára visual kei zenekar, amikor a zeneileg egyébként nagyon hasonló Nocturnal Bloodlust adott nálunk egy zseniális koncertet, azóta viszont elkerültek minket a műfaj képviselői (igaz, máshol Európában sem volt túl sok ilyesmi turné). Most azonban végre megtört a jég és hosszas tervezgetés után Európába jön a Deviloof és a hat állomás közé befért Budapest is! A helyszín a Dürer Kert lesz, a dátum május 6, jegyinfó hamarosan érkezik, alább pedig egy kis összefoglaló a zenekarról.

Deviloof
+ előzenekarok
2020 május 6, szerda
Dürer Kert (Budapest, 1146, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
FB esemény

Kapunyitás: 19:00
VIP jeggyel: 17:30

Jegyinfó:
Jegyár: 6400 Ft (15€ + ÁFA)
VIP: 21200 Ft (50€ + ÁFA)
A jegyárusítás november 22-én 11:00-kor indul a Tixa oldalán!

A VIP jegy a következőket tartalmazza: találkozó, beszélgetés és közös fotó a zenekar tagjaival, ajándék merch és a koncertes setlist dedikált verziója. A VIP jegyek korlátozott számban kaphatóak.

DEVILOOF

A zenekar 2015-ben indult Oszakában, stílusilag pedig a metalcore és death metal legsúlyosabb elemeit ötvöző deathcore áll hozzájuk legközelebb és ezt keverik a hagyományosabb, visual kei csapatokra jellemző hibrid hangzással. A bemutatkozásként szolgáló klipjük, a Ruin világszerte nagyot ment deathcore rajongói körökben és ez a nemzetközi figyelem azóta is megmaradt. Egy 2016-os mini-album (Purge) után jött az első nagylemez, a 2017 végi Devil’s Proof, ami az egyszerre nagyon súlyos és nagyon komplex dalaival simán ott volt az év legerősebb albumai közt

Azóta átestek egy dupla tagcserén majd idén nyáron jelent meg a második nagylemez, az Oni, ami egy kicsit visszavett a brutalitásból, de helyére sok új hatást hozott be a kísérletező black metaltól kezdve egészen a japán tradicionális hangzásig. Először 2017-ben vetődött fel, hogy Európába jönnek “jövő évben” és ez az igéret azóta minden évben megismétlődik, most azonban már itt a hivatalos bejelentés is szóval végre tényleg megtörténik a várva-várt turné!

Deviloof Facebook / Twitter / Youtube

2020.04.29 – Italy, Milan: Legend Club
2020.04.30 – France, Montpellier: Secret Place
2020.05.02 – France, Paris: Gibus
2020.05.03 – Germany, Cologne: Helios37
2020.05.05 – Germany, Munich: Feierwerk
2020.05.06 – Hungary, Budapest: Durer Kert

3 komment

  1. avatar Anna says:

    Nem kötekedés, de a legtöbb posztban május 7. van feltüntetve, azonban twitteren is 6-át írtak, lehet tudni, hogy melyik a helyes dátum?😅

    • avatar Case says:

      Én is láttam, hogy hol ez, hol az szerepel, szóval külön rákérdeztem és azt írták (az európai szervezők), hogy május 6 a végleges. Pár hete még május 7-ről volt szó, azóta változott gondolom és véletlenül kiment olyan flyer is, amin még az a dátum szerepel.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB