Főoldal » Feature, Hírek, KPop » A B.A.P Budapesten! [Frissítve jegyárakkal!]

A B.A.P Budapesten! [Frissítve jegyárakkal!]

Miután felbukkant ez a kissé fura videó vagy egy héttel a bejelentés előtt, végül a hivatalos infó is felbukkant, így most már biztos, hogy Budapestre látogat a B.A.P és a 2011-ben alakult KPop csapat májusban a szabadteres Barba Negra Track színpadán lép fel:

B.A.P 2017 World Tour “Party Baby” – Budapest Boom
dátum: 2017 május 7.
helyszín: Barba Negra Track (Neumann János utca, Budapest 1117)
nyitás: 19:00
Jegyek: tixa / barba negra
facebook esemény

Magának a turnénak öt állomása lesz (rajtunk kívűl: Párizs, Frankfurt, Varsó és Moszkva), a hazai szervező pedig az egyébként elsősorban rock / metal zenekarokkal fogalkozó Concerto Music lesz, akiket a JRock / visual kei koncertek kapcsán már ismerhetünk korábbról is.

Frissítés (feb 18): Megvannak a jegyárak és hát… érdekesek. Már a Block B árai is kicsit elrugaszkodottak voltak, de itt végképp elszaladtak a dolgok:

Jegyárusítás kezdete: 2016 február 21, 18:00
Jegytípusok:
Party Ticket (normál jegy) – 21.900 HUF / 68 EUR
Crazy Party Ticket (kiemelt állóhely) – 36.900 HUF / 115 EUR
Silver Party Ticket (kiemelt állóhely + poszter, laminált passz, passztartó, CD, pacsi nyerési-lehetőség a csapattal koncert után (100 db) – 49.900 HUF / 156 EUR
Golden Party Ticket (kiemelt állóhely + poszter, laminált passz, passztartó, CD, pacsi a csapattal koncert után) – 58.900 HUF / 184 EUR
Diamond Party Ticket (kiemelt állóhely + korai belépés + poszter, laminált passz, passztartó, CD, pacsi és közös fotó a csapattal koncert után) – 78.900 HUF / 247 EUR (Elfogyott)

Érdekes egyébként, hogy Európa szerte drasztikus különbségek vannak az árak közt, van ahol még drágábbak, mint nálunk, de Varsóban például jóval olcsóbb minden kategória (45 és 160 euró közt). És ilyenkor, amikor valaki fel meri húzni a szemöldökét az irreálisan eltúlzott KPop koncertes jegyárak miatt, általában szoktak jönni a kommentek, hogy “de erre lehetett számítani, ezek ennyibe kerülnek”, “node ezért milyen produkciót kapunk!”, stbstb. De mielőtt valaki ilyeneket mond, érdemes összhasonlítani az árakat a világ legsikeresebb előadóinak hazai jegyáraival, mint mondjuk Madonna, Robbie Williams vagy a Depeche Mode, akiknek a koncertjeire mind vannak / voltak jóval olcsóbb opciók, mint itt. Persze, az eddigi hazai KPop koncertek egy részénél is eléggé elvetemültek voltak a jegyárak (meg is látszott a látogatottságon és az akkoriban kb. egy szinten levő Teen Top és VIXX közül utóbbira, ahol a menedzsment elszállt az árakkal csak fele annyian voltak kiváncsiak), de ez azért most egy újabb szintugrás volt.

A turné teljes programja:
2017.05.03 – France, Paris: Le Zenith
2017.05.05 – Germany, Frankfurt: Jahrhundethalle
2017.05.06 – Poland, Warsaw: Progresja
2017.05.07 – Hungary, Budapest: Barba Negra Track
2017.05.09 – Russia, Moscow: Yota Space

Tags: ,

9 komment

 1. avatar Lotte says:

  Sziasztok!

  Nekem inkább a hashtag az, ami furcsává teszi a végén, mert oké, hogy van, volt és lesz id érdekeltség a B.A.P-re. Meg, hogy részt vettünk már sok fan project-ben, és a legutóbbi “álljunk ki a fiúk mellett” kép megosztásán is ugyanaz a hashtag volt, jó persze megértem, hogy várunk rájuk, meg hogy világturné 2017.

  De igazatok van, ezeket egyszerre, és hivatalosan jelentik be.
  Ha valaki elszór morzsát, akkor később, ne azzal védekezzen, majd ha a TS bejelenti, akkor oszt meg infókat, mert akkor az, aki kitette, miért is nem tudott volna még várni 2 napot. (?

  Plusz, írták, hogy sok pletyka, meg téves infó van erről, nos megnéztem ezeket én is.
  Elvileg Február 10.-én jelenik meg hivatalosan a turné infó erről, illetve 14.-étől a jegy infó és 15.-étől lehet venni jegyet.
  Ami mondjuk a Block B esetét nézve, túl “hamar”nak gondolom.
  Plusz elvileg a dátumok úgy vannak – Május 3-5-6-7-9 . (A május 7 elvileg BP – Barba Track), ami jó helyszínek meg minden, csak nehogy már vasárnap legyen… QQ

  Na mindegy, ezeket találtam, viszont nem értem a “Van, aki nem tartja be a TS által kért policyt, mi be fogjuk. A BAP hivatalos oldaláé a jog, hogy elsőként ossza meg veletek a pontos dátumokat és helyszíneket.” – Ha valaki turnéra készül, mégis ki más osztja meg, mint a hivatalos oldal? Én csak ezt nem értem, akkor mégis ki tette fel ezeket az adatokat, ha nem a TS volt? Gondolom nem a fiúk mondták az egyik V app-on, hogy helló, megyünk.. ._. Annak sokkal nagyobb vízhangja lenne.

  Viszont egy másik dolog, amit nem értek…
  Szöul az első állomása, ennek a BOOM partinak… de nem értem… Szöul és egyből Európa? Nem mondjuk Kína, vagy Tajvan, vagy valamelyik keleti ország lenne az ideálisabb? Persze most Japán kivételével, most voltak ott eleget.

  Meg kicsit meglepett, hisz mégis csak tavaly voltak 15 országban, nem szoktam minden évben ilyen nagy turnét tartani az előadók (ami keleten kívül van).

  Persze ez az én meglátásom, én még nem hiszem el… majd akkor, ha a TS bejelenti.. és a B.A.P fb oldala is kiteszi, hiszem, ha látom, ilyen videót én is tudok szerkeszteni, meg rátenni két hashtaget…Vagy cikket írni.
  Na mindegy, nem vagyok támadó, csak még bizonytalan vagyok és féltem az érzéseimet darabokra törni, ha esetleg (de tényleg csak esetleg) nem jönnek még sem.

  Bízom benne, hogy jönnek, csak nem szeretem az ilyen furcsa jellegű információkat…

 2. avatar Láng says:

  Sziasztok!

  Olvastam a cikket és kicsit összezavart az előttem szólóval egyetemben.
  Ha tudtátok, hogy hónapok óta szerveződik és lehet szó budapesti helyszínről (amiről nekünk fanoknak fogalmunk sem volt) miért lepődtetek meg az elhintésétől?

  Emellett a cikkben azt írjátok, hogy semmilyen hivatalos kiírás nem jelent meg erről, a hozzászólásban pedig azt olvastam, hogy a ma kiszivárogtatott infóknak annak kell lenniük, hiszen senki nem találhatta ezt ki csak úgy….

  Tehát akkor valami mégis történt, ami miatt ez a videó kikerült.

  A szokásosnál is többször böngésztem az elmúlt hetekben/napokban a TS és a BAP oldalait és a hozzájuk tartozó fan oldalakat és hát bizony már az amerikai állomások is kikerültek, szintén nem a hivatalos oldalakra/ról. Ma pedig az európai időpontokat és a helyszíneket szellőztették meg. Sok fan oldal tovább is osztotta és már hiába próbálja menteni a menthetőt az eredeti kiíró (nem magyar), sajnos elterjedt. Abban szerepel Budapest is, mint helyszín és hát gondolom ez a videó azért született, hogy ki is mondja amit már úgy is tudunk, de még se legyen egyértelmű, amíg a TS ki nem teszi a hivatalos infókat.

  Nagyon remélem, hogy hamarosan mindent megtudunk, várom őket nagyon! :)

 3. avatar kim says:

  el sem hiszem!:) még a Block B koncert sem zajlott le és itt van egy újabb jó hír :):)

 4. avatar naruto says:

  menő a naruto betűtípus :)

 5. avatar Smilry says:

  Ez a fura bejelentés 2 dolognak köszönhető: 1, túl korán jelentette be az egyik oldal az infókat így már nem lehetett megállítani a lavinát. Ezért lett a videó posztolva, hisz már sokan tudták, hogy jönnek a fiúk. De a további infókat az eredeti időpontban oszttták meg.
  2 A Ts.. Tavaly nagyszínvonalú bejelentést tettek videóval . Ez idén elmaradt..Ez betutható annak, hogy a koreai rajongók most kicsit zabosak emiatt.. a turné ellen vannak . Ez lehet az oka, hogy a TS mst így sunnyogva teszi ki az infókat (lásd amerikai helyszínek eseménye) szóval ez az egész érdekesre sikerült ezek miatt.
  Mindenesetre várjuk a fiúkat ^^ Reméljük a továbbiakban már simábban meg minden

  • avatar Case says:

   A videó már csak a hab volt tortán (de egyébként az, hogy valahol kikerültek a dátumok, nem jelenti azt, hogy el szabad térni a hivatalosan kiírt menetrendtől), de előtte ott volt a “nem szabadna beszélnünk róla, de nem bírunk magunkkal” típusú kisérőszövegekkel posztolt képkirakósdi, ami végképp értelmezhetetlen volt.

 6. Végre jön le Budapestre a kedvenc koreai fiú eggyüttesem és száz százalék hogy elmegyek ez számomra egy elfelejthetelen élmény lessz és talákozhato moon jong-uppal és természetesen at öbbiekkel is nagyon naygon szépen köszönöm ezt a jó hírt szeretlek bao.

 7. avatar Adel says:

  Sziasztok szeretnèk venni gyémánt jegyet ha tud valaki eladót!!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB